Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mojsejovci útočia na SOS: Zničíme ich všetkých!

Mojsejovci už majú paródií plné zuby. Zobraziť galériu (6)
Mojsejovci už majú paródií plné zuby.

BRATISLAVA - Schyľuje sa k skutočnej televíznej vojne! Manželia Mojsejovci nedajú protagonistom televíznej paródie SOS pokoj a dožadujú sa vyjasňovania vzťahov! „Vyzývame pána Dangla a pani Polnišovú, aby prijali naše pozvanie a verejne si vyjasnili vzťahy,“ hlásajú Mojsejovci. V opačnom prípade hrozia, že vo svojom programe zosmiešnia aj ich kolegov z SOS! Kto vyhrá? Čo na túto výzvu vravia napadnutí?

Zdá sa, že manželia Braňo (39) a Nora (46) Mojsejovci začali svoju vlastnú šou Nora a Braňo využívať na vyrovnávanie si účtov s nepriateľmi. Vo včerajšom vysielaní opäť zaútočili na dvojicu humoristov z relácie SOS! „Vyzývame pána Dangla a pani Polnišovú na verejný duel. Nech sa s nami stretnú a verejne vyjasnia vzťahy,“ vyhlásili v piatkovej relácii.

Na oboch humoristov zaútočili už pred týždňom, no reakcia ich asi neuspokojila. A tak sa Mojsejovci rozhodli pritvrdiť. „Ak to nespravia, zoberieme si na mušku ich ďalších kolegov z SOS,“ brúsia si zuby manželia z Pereša. Protagonisti z SOS si z výrokov svojského páru ťažkú hlavu nerobia.

Dano Dangl vraví, že na tieto výroky chcú reagovať po svojom: reláciou! „Odporúčam všetkým, aby si pozreli naše utorkové SOS, bude to chrumkavé!“ Rovnako reaguje aj Polnišová, ktorá nevidí dôvod ani na to, aby sa s manželmi Mojsejovcami stretávala. „Neviem, či mám chuť sa s nimi takto baviť a stretávať,“ uzavrela sympatická herečka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu