Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Dagmar Hubová o vnúčatách: Chvíle s nimi sú pre mňa sviatok

Dagmar Hubová si svoje vnúčatká najviac užije v lete. Zobraziť galériu (3)
Dagmar Hubová si svoje vnúčatká najviac užije v lete.

BRATISLAVA - „Byť starou mamou je príjemnejšie, ako byť mamou. A tí, čo toto tvrdia, majú pravdu,“ smeje sa Dagmar Hubová, profesorka tanca na Vysokej škole múzických umení, ktorú pozná celé Slovensko ako porotkyňu tanečnej horúčky Let´s Dance.

V poslednej časti seriálu Nového Času o známych babičkách Dagmar Hubová porozpráva, prečo si chvíle s vnúčatkami Petrou (7), Henrietou (5) a Alexandrom (1) užíva vždy naplno... Trojica malých pokračovateľov rodu Hubovcov býva so svojimi rodičmi až v Poprade, a tak sa s milovanou babičkou, ktorá žije v Bratislave, nestretávajú príliš často. „Ich príchod je pre mňa vždy malým rituálom,“ priznáva Dagmar Hubová, ktorá spolu s manželom, hercom a režisérom Mikulášom Hubom, vnúčatkám vždy prispôsobí aj svoj nabitý pracovný program.

Bývalá porotkyňa tanečnej šou síce priznáva, že nie je úplne klasickou starou mamou, no napriek tomu sa snaží deťom svojich detí vyhovieť vo všetkom. „Práve preto, že s nimi nie som tak často, rada ich rozmaznávam,“ hovorí s nežnosťou v hlase babička, ktorá si detváky poriadne užije len na chate v Slovenskom raji, kde s nimi každoročne trávi letnú dovolenku. Vtedy sa s radosťou stará aj o ich maškrtné brušká. „Zo všetkého najviac im chutí moje jablčné pité,“ hovorí hrdo pani Hubová. Medzi neodmysliteľné spoločné aktivity babičky a vnúčat patrí skladanie puzzlí a každovečerným rituálom je čítanie rozprávok na dobrú noc.

A hoci Petra, Henrieta a Alexander vidia svoju milovanú starú mamu len občas, v poslednom čase si ju - hoci len cez televíznu obrazovku - užili do sýtosti. Počas Let´s Dance totiž nefandili tanečníkom, ale svojej babičke, a celý týždeň sa nevedeli dočkať nedele, keď sa stará mama objaví v televízii.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu