Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kamila Magálová o vnúčatách: Rozmaznávam ich vždy a všade!

Najmladší Gregorko je podľa slov Kamily Magálovej „nežňásek“. Zobraziť galériu (7)
Najmladší Gregorko je podľa slov Kamily Magálovej „nežňásek“.

BRATISLAVA - Sú známe a slávne. No zároveň sú matkami a babičkami. Darí sa im skĺbiť náročné umelecké povolanie s typickými povinnosťami starých mám?

Alebo ich vnučky a vnúčikovia vidia iba na javisku či na obrazovke? Odpovede vám prináša Nový Čas v seriáli o známych česko-slovenských babičkách. V prvej časti sa dozviete o „babičkovských“ radostiach Kamily Magálovej. Tá svoj čas delí medzi vnúčatá Marušku (7,5), Ninku (3) a Gregorka (2).

„Moja Maruška mala ku mne naposledy jednu velikánsku prosbu. Veľmi chcela moju fotku s podpisom,“ hovorí Kamila, ktorá vôbec netušila, na čo ju jej najstaršia vnučka potrebuje. „Mne nikto v škole neverí, že si moja babička,“ znelo vysvetlenie. Starostlivá babka svoje vnúča teda obdarovala fotkou s podpisom: „Mojej drahej vnučke Maruške venuje babička.“ A tak sa celá škola dozvedela, že dievčatko vravelo pravdu.

Kamila Magálová o vnúčatách:
Zobraziť galériu (7)
Práve v najstaršej Maruške sa Kamila najviac vidí. „Má moju auru, sme si veľmi blízke. Zbožňuj e m všetky tri vnúčence, ale práve ona je môj sparing-partner,“ priznáva herečka, ktorá malú školáčku považuje za dobrú kamarátku, a dokonca sa spolu veľmi rady líčia. Keď sa však stretne Maruška s Ninkou, je to hotový blázinec. „Volám ich duracelky. Sú nabité toľkou energiou, že mám čo robiť, aby som ich ustrážila,“ konštatuje slávna babička.

Mladšia Ninka je vraj trošku jedovatá. „Raz bude určite nejakou šéfkou a všetkých bude buzerovať,“ smeje sa Magálová. No pri spomienke na najmladšieho Gregorka jej zmäkne hlas. „To je môj nežňásek. Je veľmi prítulný,“ konštatuje herečka, ktorá svoje vnúčatká veľmi rada rozmaznáva. „Ich rodičia sa na to síce hnevajú, ale ja som na to hrdá. Rodič je na to, aby vychovával, a starý rodič na to, aby rozmaznával,“ domnieva sa Magálová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu