Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Krainovej minulosť: Narkomanka a psychopatka!

Simona a Bořek si nevedia prísť na meno. Zobraziť galériu (8)
Simona a Bořek si nevedia prísť na meno.

PRAHA - Osočujú sa navzájom! Simona Krainová (38) nedávno poskytla rozhovor, v ktorom sa nevyhla komentovaniu svojho nevydareného manželstva s moderátorom Borkom Slezáčkom (44). Ako sama tvrdí, pri spomienke na toto obdobie sa jej doteraz zdvíha žalúdok. To jej exmanžela dožralo natoľko, že sa rozhodol zaútočiť. Plavovláske vrátil úder ešte väčšou silou!

Simona Krainová a Dara Rolins spolu robili rozhovor pre dámsky časopis Elle, v ktorom sa navzájom otvorene spovedali. Zrejme práve preto, že sú kamarátky, modelka prezradila speváčke možno aj to, čo už verejne vyťahovať nechcela.

Manželstvo s moderátorom Borkom Slezáčkom totiž označila za obdobie, ktoré by zo svojho života najradšej vymazala. „Dodnes sa mi pri každej spomienke urobí zle,” povedala Simona. Dokonca tiež nepriamo naznačila, že expartner s ňou bol len z vypočítavosti.

Tieto vyjadrenia sa jemu, samozrejme, vôbec nepáčili. Rozhodol sa preto reagovať. Blondínke venoval status na sociálnej sieti, v ktorom ju vôbec nešetril. „Milá Simonka. Dostal som od teba dvoje topánky z výpredaja. Za to som mal česť žiť štyri roky s najväčšou narkomankou a psychopatkou. To by som musel byť naozaj debil, aby som to znášal z vypočítavosti,” napísal moderátor s tým, že Krainová mu údajne dvakrát denne prehľadávala mobil.

Topky.sk preto oslovili modelku s otázkou, ako vníma tieto exmanželove vyjadrenia. „Slezáček opäť týmto hulvátstvom potvrdil moju teóriu omylu. Viac to nekomentujem. Mám šťastnú rodinu a nebudem si k sebe púšťať túto negatívnu energiu,” reagovala na nelichotivé obvinenia Krainová. Podľa jej slov sa zdá, že súdnu dohru táto prestrelka mať nebude. Ak sa teda ešte nevyostrí...

Simona a Bořek sa zasnúbili v lete 2002, kedy spolu tvorili pár zhruba rok. Svadbu mali v júli 2003. No už o dva roky neskôr Slezáček potvrdil, že rozchod je na spadnutie. Manželstvo modelky a moderátora ukončil súd v závere roka 2005.

Viac o Simone Krainovej nájdete TU



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu