Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Misska Mendrejová v nohavičkách: Skrášľovala si intímne miesta!

Denisa Mendrejová si nechala skrášliť intímne miesta. Zobraziť galériu (5)
Denisa Mendrejová si nechala skrášliť intímne miesta.

BRATISLAVA – Poodhalila sa! Miss Universe SR z roku 2009 Denisa Mendrejová (23) sa o zovňajšok neustále stará. Vyžaduje si to aj jej terajšie povolanie moderátorky Fasthion TV. Dôkazom toho, že dbá o každý detail svojho tela, môže byť aj nedávna návšteva súkromného inštitútu estetickej medicíny v Pezinku. Tam si okrem iného nechala upraviť aj intímne miesta.

Jedna z najkrajších Sloveniek Denisa Mendrejová sa nikdy netajila tým, že jej ku kráse dopomohlo zopár chirurgických zákrokov. Napríklad, nechala si urobiť silikónové prsia. Ako sme zistili, najnovšie opäť využila služby odborníkov. Na klinike estetickej medicíny si dala skrášliť intímne miesta. „Podstúpila epiláciu bikín a podpazušia,“ prezradila nám MUDr. Alena Pallová, ktorá zákroky vykonávala.

Topky.sk u Mendrejovej zisťovali, ako procedúra prebiehala. „Nebolo to nič príjemné. No  necítila som bolesť, ktorá by sa nedala vydržať. Myslím si, že výsledok stojí za to,“ prezradila Denisa, ktorá na klinike vyskúšala aj lymfodrenáž a vibračnú plošinu, čo je pomohlo spevniť postavu.

„Okrem toho, že som začala pravidelne cvičiť, sa o seba nijako špeciálne nestarám. Nedržím žiadne diéty. Práve naopak. Občas v noci vyjedám chladničku. No zažiaľ sa to našťastie na mojej postave neodrazilo,“ prezradila s úsmevom Denisa. Nechajme sa prekvapiť, čo na sebe moderátorka v najbližšej dobe vylepší.

Čo ešte Denisa robí pre dokonalú postavu, sa dozviete TU.

 


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu