Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Čobejová na klinike: Napichali ju vlastnou krvou!

Michaela Čobejová sa nechala napichať vlastnou krvou. Zobraziť galériu (13)
Michaela Čobejová sa nechala napichať vlastnou krvou.

BRATISLAVA - Nechala sa opäť vylepšiť! Herečka Michaela Čobejová (40), známa najmä z markizáckeho seriálu Ordinácia v ružovej záhrade, pred pár dňami podstúpila estetický zákrok. Topky.sk boli pri tom, keď dvojnásobnú mamičku skrášlili.

Sympatická herečka Michaela Čobejová  na sebe po pôrode druhej dcéry Táničky (1,5) tvrdo pracovala. Zhodila 16 kilogramov a pomerne rýchlo získala svoju pôvodnú postavu. Dokonca vtedy uvažovala aj nad plastikou pŕs. Hoci tento zákrok ešte nepodstúpila, odhodlala sa v tom čase na iný. V záujme zdokonaľovania a skrášľovania svojho tela podstúpila liposukciu a nechala si urobiť korekciu jazvy po slepom čreve. O niečo neskôr si nechala upraviť aj padnuté viečka pomocou zákroku plastického chirurga. Tým však vo svojom zlepšovaní neskončila.

Vo štvrtok sa odhodlala, že podstúpi na klinike estetickej medicíny v Pezinku novú skrášľovaciu metódu. Ako nám prezradila MUDr. Alena Pallová, ide o tzv. Drakulovu metódu. „Je to moderný postup omladzovania. Ide o liečbu vlastnou krvou, resp. plazmou. Je to mierne bolestivý zákrok, ktorý môže sprevádzať mierny opuch, svrbenie alebo tŕpnutie. Môžu sa objaviť aj modrinky. Stojí od 250 Eur,“ povedala doktorka, ktorá herečke vpichla niekoľko kvapiek plazmy do okolia nosa.

Zaujímalo nás, čo si pod touto metódou Čobejová predstavuje. „To, čo asi každý, že sa vykúpem v krvi panien, ktoré pani doktorka Pallová nazbierala v Pezinku,“ zavtipkovala herečka, ktorá priznala, že podobné metódy už vyskúšala. „Nie je to prvýkrát, čo mi omladzujú pleť. Tieto metódy sú dobré na to, aby človek išiel s vekom dozadu. Keď sa pozerám na svoje staršie fotky, tak vidím, že to fakt funguje. Spomínaná metóda je vraj veľmi účinná, tak uvidím,“ povedala dvojnásobná mamička, ktorá zo zákroku žiaden strach nemala: „Toho sa ja určite nebojím.“

Zisťovali sme, aký zákrok by plavovláska ešte podstúpila. „Každý vie, že mám operované horné viečka, s tým sa netajím. Zatiaľ, kým sú takéto metódy a človek nemusí ísť pod nôž, tak je to super. Ale možno príde čas aj na to, neviem. Ale medicína postupuje tak dopredu, že si myslím, že to nebude ani potrebné,“ uzavrela pre topky.sk Michaela.

Spolu s herečkou podstúpil estetický zákrok aj módny návrhár Andrej Baraník. Prečo sa tak rozhodol? Čo si dal vylepšiť? To sa dozviete z videa.

 

Sledujte TOPKY TV: Čobejová sa nechala napichať vlastnou krvou!

Sledujte TOPKY TV: Andrej Baraník podstúpil omladzujúci zákrok.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu