Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Pocisková kopíruje Mendrejovú: Znovu navlečená v „jej“ šatách!

Mendrejová a POcisková v tých istých šatách. Zobraziť galériu (8)
Mendrejová a POcisková v tých istých šatách.

BRATISLAVA - Chce byť ako misska?! Čoho sa talentovaná Nela Pocisková (20), chytí, to jej ide. Až na jedno... A to imidž! Ten totiž najnovšie kopíruje od missky a zároveň moderátorky Fashion TV Denisy Mendrejovej (24).

Opäť v tom istom! Niekdajšia víťazka krásy Denisa Mendrejová patrí v slovenskom šoubizne k ženám, ktoré sa vedia vkusne, elegantne a sexi obliecť. To si zrejme všimla aj herečka a speváčka Nela Pocisková. Zdá sa totiž, že v poslednej dobe práve od tejto plavovlasej modelky čerpá inšpiráciu.

Ako už topky informovali, nedávno si Pocisková do markizáckej relácie Modré z neba obliekla rovnaké belasé šaty, aké mala na sebe Mendrejová počas tohtoročnej plesovej sezóny. Pred pár dňami sa však Nela opäť nahodila do šiat po misske. Tentoraz sa herečke zapáčili asymetrické čierne kokteilky s volánom, ktoré si dala na narodeninovú párty istej agentúry. 

Denisa ich pritom mala oblečené začiatkom marca pri nakrúcaní upútavok na svoju reláciu vo Fashion TV. Pocisková však na Mendrejovej zrejme neobdivuje iba šaty. Zaujímavé totiž je, že misska má svoje prsia vylepšené silikónom a aj Nela nedávno podstúpila plastickú operáciu. Ktovie, čo všetko ešte speváčka od modelky odkuká...  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu