Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Táto kráska nestarne? Ťahá jej na 60, no vyzerá na polovicu!

Christie Brinkley pred prahom 60-tky pripomína mladicu Zobraziť galériu (9)
Christie Brinkley pred prahom 60-tky pripomína mladicu

NEW YORK – Zákony prírody u nej neplatia! Reč je o americkej modelke Christie Brinkley (57), ktorá v zrelom veku figúrou pripomína kolegyne v najlepších rokoch kariéry. Vypnutá pleť a postavička ako lusk – s týmto telom blondínka do starého železa ešte rozhodne nepatrí!

Po troch pôrodoch a štyroch svadbách žiari ako nikdy! Hoci mnohé zo známych tvárí modelingu v jej veku už odpočívajú v úzadí, Christie sa so svojimi krivkami na zabitie hrdo pretŕča pred paparazzmi. V obtiahnutých šatách má totiž ešte stále čo ukázať – pri pohľade na jej dokonalé tvary dôchodkyne zelenejú závisťou!

Na raňajšie natáčanie s bezchybnou vizážou! U veteránky modelingu by ste totiž opuchnuté oči, prípadne hlboké vrásky, hľadali márne. V červených minišatách značky Herve Leger sa tento týždeň pred štúdiom programu Good Morning America razom stala hotovou senzáciou. Niet divu, že doteraz stihla zdobiť viac ako 500 titulných strán najrôznejších magazínov – na svoj vek vyzerá jednoducho perfektne!

 Štyri svadby, štyri rozvody! Aj keď Christie rozhodne má telo, o akom muži snívajú, stále šťastie v láske sa jej akosi vyhýba. S doterajšími skúsenosťami ju už do manželského chomúta zrejme nikto nevláka, nakoľko na takéto oficiality už získala vlastný názor. „S tým, čo viem, nevidím dôvod na to, aby sa vôbec niekto sobášil,“ uzavrela otázku manželského života v istom rozhovore. A zdá sa, že nadobro.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu