Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nestarnúca 60-tka ukázala krásnu dcéru (15): Wau, veď sú ako sestry!

Neuveriteľne svieža Christie Brinkley pred prahom 60-tky pôsobí vedľa svojej 15-ročnej dcéry ako jej sestra. Zobraziť galériu (10)
Neuveriteľne svieža Christie Brinkley pred prahom 60-tky pôsobí vedľa svojej 15-ročnej dcéry ako jej sestra. (Zdroj: Bella NYC)

LOS ANGELES – Závideniahodný genofond sa nezaprie! Bývalá modelka a herečka Christie Brinkley (59) je známa tým, že na každom podujatí svojím mladistvým zovňajškom vyráža dych. O poriadny rozruch sa postarala aj po boku dospievajúcej dcéry Sailor (15), ktorá kráča v jej šľapajách. Dievčatá na titulke vyzerajú ako dvojičky.

Krása ako cez kopirák! Hoci si Christie Brinkley vychutnáva modelingový dôchodok, v minulosti jej krivky zdobili plavkové vydanie časopisu Sports Illustrated a mnoho ďalších prestížnych magazínov. Záujem u médií vzbudzuje aj tesne pred prahom šesťdesiatky, kedy nestarnúcim imidžom zatieni o polovicu mladšie konkurentky. Takéto vzácne gény sa však z vôd šoubiznisu zaručene nevytratia. Stačí sa pozrieť na mladučkú Sailor, ktorá sa so známejšou mamou objavila na obálke magazínu Bella NYC.

Očarujúca tínedžerka má síce ešte len nevinných 15 rokov, no už teraz je jasné, že po matke zdedila krásne črty tváre. Obe plavovlásky si pred objektívom zapózovali opreté chrbtom k sebe a široko sa usmievajú. Christie si k zjemneniu pleti síce dopomohla retušou, no 45-ročný vekový rozdiel medzi dcérou by jej zaručene nikto netipoval. Ich podoba a sviežosť je priam neuveriteľná – akoby boli sestrami.

Sailor je v modelingovej brandži síce nováčikom, no vďaka maminej podpore a radám to pravdepodobne dotiahne naozaj ďaleko. Jej otec je navyše odborníkom na výživu, a tak je prirodzené, že školáčka sa zaujíma o svoj výzor a zdravie. „Bolo to len nedávno, čo som sa chcela dať na dráhu modelky. Opýtala som sa 'Mami, mám držať diétu? ' a ona mi odvetila rezolútne nie. Povedala mi: 'Nemusíš byť vychudnutá, musíš byť len spokojná so sebou, sebavedomá a fit.' Všetky jej fotky sú toho jasným dôkazom. Bola ako bohyňa,“ zdôverila sa dospievajúca blondínka v rozhovore pre Teen Vogue. A ktorú najdôležitejšiu radu jej matka vlastne vštepuje? Nech Sailor dosiahne akúkoľvek úroveň úspechu, musí sa vraj automaticky pripraviť na závistlivé reakcie neprajníkov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu