Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

O mesiac má 60, no tromfla by aj mladice: FOTO s fešným synom ako dôkaz!

Christie Brinkley po boku 17-ročného syna vyzerá skôr ako jeho staršia sestra. Zobraziť galériu (11)
Christie Brinkley po boku 17-ročného syna vyzerá skôr ako jeho staršia sestra. (Zdroj: Instagram)

KARIBIK – Pribúdajúce roky celkom odignorovala! Zatiaľ čo jej rovesníčky zo sveta šoubiznisu trápia svoje telo plastikami a diétami, Christie Brinkley bezstarostne pobehuje v bikinách. So svojimi dvomi ratolesťami zamierila k moru, kde predvádza priam fantastickú formu. Vedľa fešného syna a krásnej dcéry ako dáma v dôchodcovskom veku rozhodne nevyzerá.

Užíva si! Aj keď mnohé celebrity v jej veku na dvojdielne plavky už ani nepomyslia, Christie Brinkley sa v minimalistických kúskoch plážovej módy rozhodne nemá za čo hanbiť. S úchvatnou postavou a nestarnúcou tvárou si odskočila na vyhriate ostrovy v Karibiku, kde si dobíja energiu po boku syna Jacka (17) a dcéry Sailor (15). Viac než ich mamu však v skutočnosti pripomína staršiu sestru.

Trojica si rodinnú atmosféru spríjemňuje najrôznejšími aktivitami, ktoré modelka a herečka dôkladne dokumentuje aj prostredníctvom účtu na Instagrame. Pádlovanie, kúpanie, či prechádzky pri západe slnka – to všetko zachytávajú momentky na webe. Christie na všetkých z nich pôsobí maximálne uvoľnene a sviežo, akoby s blížiacou sa šesťdesiatkou nestrácala ani kúsok elánu, práve naopak.

Keďže obe deti známej blondínky si ešte stále prechádzajú tínedžerským obdobím, ostražitosť príkladnej matke vonkoncom nechýba. Christie sa má obzvlášť na pozore po tom, čo jej dcéra v novembri podpísala kontrakt s modelingovou agentúrou. „Dnes si musíte byť vedomí aj temnej stránky modelingu, ktorá prichádza spolu s tou svetlou, žiarivou, nablýskanou a šťastnou časťou. Dcére som povedala, že ak je v magazíne, nech si ten magazín kúpi a díva sa naň tak ako 90% ostatných ľudí. Nemala by však hľadať online verziu, pretože by sa preklikala priamo k negatívnym komentárom,“ vysvetlila veteránka svoj postoj v rozhovore pre magazín Hamptons. Sympatická pätnástka však má celú kariéru pred sebou a na mnohé úskalia si bude musieť jednoducho zvyknúť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu