Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Oslnivá modelka vo výslužbe: V životnej forme aj tesne pred 60-tkou!

Christie Brinkley aj tesne pred 60-tkou zatieni všetky ženy vo svojom okolí. Zobraziť galériu (15)
Christie Brinkley aj tesne pred 60-tkou zatieni všetky ženy vo svojom okolí. (Zdroj: isifa)

NEW YORK – Návrat vo veľkom štýle! Keď sa 58-ročná veteránka po prvýkrát pokúšala zaujať na Broadwayi, takmer nikto jej ambíciám neveril. Vďaka mladistvému zovňajšku však Christie Brinkley (58) opäť dostala príležitosť zažiariť. Pozrite, ako štýlovo sa tejto šance chopila – jej skvelá forma vyráža dych.

Bez retuše aj liposukcie! Hoci Christie Brinkley na všetkých fotografiách pôsobí ako vystrihnutá z katalógu, k takejto vizáži jej grafickými úpravami pomáhať vôbec netreba. Dôkazom môže byť čerstvý záber spred Mekky tých najctižiadostivejších divadelných hercov. Po krátkej pauze sa totiž blondínka vrátila na dosky, ktoré znamenajú svet. Za uplynulý rok sa však takmer vôbec nezmenila – pôsobí stále neuveriteľne sviežo a postavičku má ako lusk.

Výstavné nohy a úsmev na dva prsty – tým všetkým herečka ohúrila po muzikáli Chicago, v ktorom stvárňuje Roxie Hart. Napriek tomu, že svoj život zasvätila modelingu, na staré kolená sa našla práve v divadle. A s populárnou hrou si to pred časom dokonca namierila aj do Londýna. Niet sa preto čo čudovať, že angažmán získala vo Veľkom jablku po druhý raz.

V krátkych čiernych šatách Christie fanúšikom pripomenula, kvôli čomu ju vo svete módy uplynulé desaťročia zbožňovali. Mimoriadne žiadaná bola dlhonohá kráska aj u mužov. Stihla sa vydať až štyri razy, v manželstve však bola nekompromisná. Svoje vie o tom aj jej posledná zákonná polovička Peter Cook. Ten ju totiž podviedol so susedovou dcérou Dianou Bianchi, čo mu exmanželka doteraz nevie odpustiť. „Christie očividne neverí, že som bol dosť potrestaný pred štyrmi rokmi za svoju indiskrétnosť v manželstve. Pre dobro našich detí si želám, aby našla spôsob, akým sa cez to prenesie,“ vyjadril sa na herečkinu adresu jej bývalý manžel. Dvojica sa rozišla v roku 2008.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu