Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tvár bohyne a postavička ako lusk: Skutočný vek odhalili vráskavé ruky!

Christie Brinkley sa snaží oklamať vek mladistvou tvárou a štíhlym telom, no pravdu odhalili starecké ruky. Zobraziť galériu (13)
Christie Brinkley sa snaží oklamať vek mladistvou tvárou a štíhlym telom, no pravdu odhalili starecké ruky. (Zdroj: isifa)

NEW YORK – Zub času sa celkom oklamať nedá! Hoci celebrity míňajú za omladzujúce kúry tisíce dolárov, vo večnú mladosť dúfajú naozaj márne. Svedčí o tom telo modelingovej veteránky Christie Brinkley (59), ktorá aj pred prahom šesťdesiatky svojou sviežosťou vyráža dych. Stačí sa však pozrieť na jej zošúverené ruky s navretými žilami a pravda okamžite vypláva na povrch.

Chybička sa vkradla! Niet najmenších pochýb, že Christie Brinkley pôsobí stále neuveriteľne sviežo a takmer šesťdesiatku na krku by jej nikto netipoval. V spoločnosti sa totiž vždy pretŕča s vypnutou pleťou a v obtiahnutých minišatách, ktoré lichotia jej štíhlym krivkám. Aj na víkendovom podujatí pod záštitou dobročinnej organizácie na ochranu domácich miláčikov plavovláska opäť žiarila a od dôchodkyne mala na míle ďaleko. Jej ruky však vyzerali, akoby patrili celkom inej žene.

Christie sa na spomínanej akcii objavila preto, aby si prevzala ocenenie Filantropka roka, ktoré si vyslúžila aj za to, že sa väčšinu života stravuje vegetariánsky. Sobotňajšie popoludnie strávila v bielych pletených šatách a ochotne si zapózovala so štvornohým chlpáčom v náručí. Objektívy však okrem roztomilého šteniatka a jej vysmiatej, vyžehlenej tváre zachytili aj ruky pokryté stareckými žilami a vráskavou pokožkou.

Atraktívna blondínka si titul hrdinky roka 2013 vychutnávala plnými dúškami vďaka nasledovným slovám, ktoré visia na internetovej stránke spoločnosti Pet Philanthropy Circle:  „Christie má vášeň v ochraňovaní všetkých zvierat, všetkej divokej zveri a každého aspektu nášho životného prostredia. Cíti zodpovednosť v používaní svojho hlasu a javiskového prejavu, aby zabezpečila, že verejnosť si je vedomá mnohých nevypovedaných praktík, ktoré v pozadí naďalej pokračujú.“ Ktovie však, či si nabudúce so sebou radšej nevezme rukavice ako Madonna či Sarah Jessica Parker.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu