Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Chabroňová: Vydesená v nemocnici!

Andrea Chabroňová v nemocnici. Zobraziť galériu (5)
Andrea Chabroňová v nemocnici.

BRATISLAVA - Bála sa ihly a krvi! Moderátorka verejnoprávnej televízie Andrea Chabroňová (29) pred pár dňami podstúpila vyšetrenie v nemocnici v Malackách. Ako možno vyčítať z výrazu jej tváre, návšteva zdravotníckeho zariadenia pre ňu nebola práve najpríjemnejšia.

Nevedela sa na to pozerať! Sympatická blondínka Andrea Chabroňová sa pred pár dňami zúčastnila akcie Týždeň zdravia v nemocnici v Malackách. Tu bol v rámci Svetového dňa zdravia pripravený program pre návštevníkov zameraný na preventívnu starostlivosť o svoje telo.

Jednou zo známych tvárí, ktoré sa prišli dať vyšetriť, bola aj moderátorka šoubiznisovej relácie Extra Andrea Chabroňová. Tej okrem iného odoberali aj krv. A z toho mala poriadny stres, čomu nasvedčuje aj výraz jej tváre. „Nie je mi to úplne príjemné. Nemusím sa na to pozerať,“ tvrdila blondínka, ktorá vraj paradoxne z krvi a z ihly strach nemá.

Ako sme sa od nej ďalej dozvedeli, doktori vďaka vyšetreniu zistili, že má zvýšený pulz. Preto jej poradili, aby zľavila z pracovného tempa. „Od kolapsov v minulom roku sa snažím dodržiavať pravidelný pohyb a životosprávu. Nemám rada lekárov, lebo keď mám ísť na vyšetrenie, vždy sa obávam nejakých komplikácií. Ale snažím sa preventívne prehliadky dodržiavať,“ uzavrela Chabroňová tému svojho zdravia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu