Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Čírovej neustále premeny: Dnes je z nej tmavovláska!

Mária Čírová sa neustále mení. Zobraziť galériu (6)
Mária Čírová sa neustále mení.

BRATISLAVA – Neustále zmeny! Tento rok je pre speváčku Máriu Čírovú (22) plný premien. V januári sa objavila v spoločnosti s novým účesom, no už v marci mala zas iný. V dnešnej relácii Bez servítky sa dokonca predstaví ako tmavovláska!

Na nespoznanie! Mária Čírová v poslednej dobe šokuje rýchlymi zmenami svojho imidžu. V januári jej kaderník vytvoril ofinu, v marci sa už dala ostrihať radikálnejšie. Ako sme sa však dozvedeli, najväčšiu zmenu podstúpila v relácii Bez servítky, ktorú nakrúcala s úplne tmavými vlasmi.

Aj jej spolusúťažiaci mali problém ju spoznať. „Mária robila sprievodný program k večeri Barbory Rakovskej. Preto si zo srandy dala parochňu,“ prezradil nám jej manažér Adnan Hamzic. Rakovská totiž pozvala svojich hostí na kaštieľ v Maďarsku a Máriu predstavila ako maďarskú kamarátku. V súkromí však nehrozí, že by Čírová takto radikálne zmenila svoju pôvodnú farbu. „Ja milujem blond,” povedala nám. Myslíte si, že jej to ako tmavovláske pristane? Vyjadriť sa môžete v našej ankete.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu