Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Jessica-Jane sa odhalila: Je to diablica s mega prsiami!

Jessica-Jane Clement Zobraziť galériu (8)
Jessica-Jane Clement

LONDÝN – Tak tieto sa nedajú prehliadnuť! Hoci za svoju tvár sa Jessica-Jane Clement (26) určite hanbiť nemusí, je to jej telo, ktoré dostáva milióny mužov do vytrženia. Jej obrovské pevné prsia totiž len ťažko nachádzajú vo svete šoubiznisu konkurenciu!

Nevinne modré oči, dokonalé krivky, ale najmä pár veľkých guľatých pŕs – tak môžeme opísať sexicu zo Sheffieldu, Jessicu-Jane. Zdalo by sa, že sú to práve muži, ktorí v jej okolí myslia na erotiku, nie je to však celkom pravda. Táto sexica totiž nemá len vzrušujúce telo, ale aj myseľ!

„Na niečo nemravné myslím neustále. Kedysi som hovorila presne to, na čo som myslela, ale pre ľudí, ktorí to nechceli počuť to bolo nepríjemné. Hneď však viem povedať, či dievča myslí na niečo obscénne,“ prezradila táto britská divoška, ktorá svoje kamarátky nazýva „milými“ prezývkami typu „štetka“. Svoju lásku k erotike tmavovláska nezaprie ani pri výbere literatúry. „Milujem autobiografie pornohviezd! Práve som dočítala tú o Monice Mayhem – bola úžasná,“ odporúča knižku na voľné chvíle Jessica-Jane. Ani jej život však nie je celkom bezstarostný – trápia ju nočné mory: „Snívam o duchoch, zabudnutej domácej úlohe aj o tom, že ma niekto naháňa. Je to hrozné!“

Pózovanie pre erotické časopisy však nie je jedinou kráskinou činnosťou, naopak. Jessica-Jane sa živí aj ako televízna moderátorka, herečka a tanečníčka. Nuž, ak jej aj tie ostatné činnosti idú tak dobre, ako sexi modeling, bude z nej veľká hviezda!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu