Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Seriálová hviezdička prevetrala silikóny: Aha, aké sú veľké!

Gemma Merna s telom sexbomby Zobraziť galériu (7)
Gemma Merna s telom sexbomby

LONDÝN – Vo výstrihu má čo ukázať! Hoci britská herečka, Gemma Merna (26), má nepochybne nezabudnuteľný pohľad, do očí sa jej muži zrejme pozerajú len zriedkakedy. Najväčšiu pozornosť totiž priťahuje jej vylepšené poprsie – veľkosťou a tvarom je podľa nej dokonalé!

Je snom každého heterosexuála! Hviezda seriálu Hollyoaks má totiž vďaka prírode a plastickým chirurgom to, po čom muži túžia najviac – postavičku ako lusk, blond hrivu a objemné prsia. Niet divu, že tomuto telu neodolali ani tvorcovia magazínu Loaded. Jeho najnovšie vydanie je jasným dôkazom, že Gemma je pre opačné pohlavie jednoducho neodolateľná!

Naprataná podprsenka, rozopnuté šortky alebo len nohavičky so samodržiacimi pančuchami – v takých pózach sa blondínka nechala zvečniť pred objektívom. Pikantné zábery s pootvorenými ústami však rozhodne majú niečo spoločné. Ak chcú nejakú krásku pasovať za kráľovnú sexepílu, musia jej bujné vnady takmer vypadávať z bielizne!

Aj keď sa Gemma momentálne pýši ukážkovou figúrou, nebolo tomu tak odjakživa. Ako sa priznala v magazíne Closer, pred pár rokmi patrila k diétujúcim dievčatám s oblejšími krivkami: „Keď som bola mladšia, skúsila som množstvo diét – nejesť po šiestej večer, žiadne karbohydráty po obede. Mala som veľkosť 38-40 a vôbec som nemala rada bikiny.“ Veľká zmena však na seba nenechala dlho čakať. V roku 2001 herečka podstúpila plastiku pŕs a schudla poctivým cvičením. To, že je so svojím telom maximálne spokojná, dodávať snáď ani netreba!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu