Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Sexi mama z Brazílie: Od pása nadol zbrane, hore nahé prsia!

Modelka Alessandra Ambrosio zvádza krajanov ako drsná sexica Zobraziť galériu (7)
Modelka Alessandra Ambrosio zvádza krajanov ako drsná sexica

SAO PAULO – Dva roky po pôrode, no krivky v dokonalej forme! Reč je o juhoamerickej modelke Alessandre Ambrosio (29), ktorá podráždila zmysly najmä mužov v rodnej krajine. V bikinách aj hore bez totiž vytasila zbrane najtvrdšieho kalibru – nehovoriac len o jej božských vnadách!

Miniatúrne modely jej sedia perfektne! Nepochybne aj preto si brazílski tvorcovia pánskeho magazínu GQ vybrali práve Alessandru, aby zviditeľnila ich vôbec prvé vydanie v histórii. Novinové stánky v karnevalovom raji tak momentálne zdobí jej zvodné telo – v niekoľkých druhoch bikín a dokonca aj bez nich!

Harpúna v rukách či ostrý nôž na stehne! Pridajte mokré vlasy, bronzovú pokožku a trendy kúsky plážovej módy – razom dostanete prvotriednu morskú lovkyňu inšpirovanú kráskou z bondovky Doktor No. Od Ursuly Andress, ktorá v podobnom štýle zahviezdila ešte v roku 1962, sa však poriadne líši. Sexi pózy zamerané na predovšetkým ženské zbrane má perfektne nacvičené – veď ich predvádza aj ako anjelik módnej značky Victoria’s Secret.

O bohatú nádielku šteklivých záberov sa brazílskym mužom postaral vychytený fotograf Gavin Bond. Či sa aj vďaka jeho objektívu prvé číslo stane nezabudnuteľným, už posúďte sami. Z fotenia však zatiaľ nemá veľkú radosť zrejme len domáca modelka Gisele Bündchen. Jej sa totiž toľkej pocty a chválospevov zatiaľ nedostalo!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu