Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Rihanna dráždi na titulke: Afro parochňou a holým zadkom!

Rihanna si zapózovala v bikinách aj dole bez Zobraziť galériu (14)
Rihanna si zapózovala v bikinách aj dole bez

LOS ANGELES – Nohavice nepotrebuje! Barbadoská speváčka Rihanna (23), ktorá sa v šoubiznise zviditeľňuje aj vďaka svojim dráždivým kreáciám, fanúšikov opäť nesklamala. Od pása nadol sa totiž nechala zvečniť tak, ako ju príroda stvorila – s obnaženým pozadím!

Opretá na balkóne vystrčila svoj oblý zadoček! Na prvý pohľad síce nejde o žiadnu veľkú erotiku, no Rihanna už opäť útočí ženskými zbraňami a nepopierateľným sexepílom. V rafinovaných pózach sa totiž nechala zvečniť pre najnovšie číslo magazínu Rolling Stone. A aj keď prsia tentoraz schovala, sexi je stále viac ako dosť!

Ani nahá, ani oblečená! Tak popová princezná pôsobí na titulnej strane časopisu, ktorý novinové stánky ovládne už tento piatok, 1. apríla. Z diaľky síce vyzerá, akoby mala ultrakrátke šortky s metalickým odleskom, v skutočnosti však „tam dole“ nemá vôbec nič. Rihannino pozadie je totiž svojsky zahalené len vrstvou nastriekanej farby. A jeho vyvinuté kontúry mnohým fanúšikom už teraz nedajú spávať!

O tom, že obdivovatelia ženských kriviek sa v nadchádzajúcom mesiaci majú na čo tešiť, svedčia prvé uniknuté zábery. Tie obsahujú šteklivé pózy v bikinách a šortkách, ako aj okamihy zachytené počas speváčkinej mladosti. Motivácia a pozitívna energia však srší aj z jej statusov v sieti Twiiter. „Život je príliš krátky na úbohé posedávanie. Dnes je nový deň, čo s tým urobíte?“ napísala ešte v nedeľu. Žeby nás z jej strany čakalo nejaké prekvapenie?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu