Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Dračica Němcová: Polonahá na parkete!

Polonahá Petra Němcová v tanešnej šou. Zobraziť galériu (16)
Polonahá Petra Němcová v tanešnej šou.

LOS ANGELES/BRATISLAVA - Útočí svojim sexepílom! Česká topmodelka Petra Němcová (31), ktorá účinkuje v prebiehajúcej americkej šou Let´s Dance, sa v prvom kole predstavila ako nežná kráska. Počas uplynulého víkendu sa však už divákom ukázala ako sexi dračica. Pri tancovaní jive-u z nej partner na parkete doslova strhol šaty.

V podprsenke a s nohami dohora! Česká kráska Petra Němcová rozhodne vie, ako zaujať. Jej sexi krivky už niekoľko rokov obdivuje celý svet a nie je tomu inak ani počas tanečnej súťaže. V Let’s Dance okrem tanečných krokov ohuruje televíznych divákov aj svojím sexepílom.

Počas víkendu, kedy spolu so svojím tanečným partnerom Dmitrym Chaplinom tancovali energetický jive, ju mladík pred miliónmi divákov doslova vyzliekol. Zlaté šaty po kolená, ktoré mala blondínka na sebe, jej jednoducho strhol. Petra tak ostala na parkete iba v zlatej podprsenke a v krátkej červenej minisukničke. Nebola to však nehoda, ale zámer. Dvojica mala toto dráždivé odhalenie pripravené v rámci choreografie. 

Rovnako mali dohodnutú scénku, kedy ju Dmitry vysadil na porotcovský stôl a Němcová svojimi bujnými vnadami dráždila mužských porotcov. Dokonca aj jej priateľ Jamie Belman, ktorý sedel v hľadisku, tlieskal a kričal „Bravó.“

Niet sa čomu čudovať, modelka predviedla sexi provokatívne vystúpenie, ktoré zavŕšila pikantným detailom. A to nohami dohora! Tanečník ju v závere zvalil na zem a pri simulovaní vrúcnych bozkov Petra trepala nôžkami, akoby sa tomu bránila. Nechajme sa prekvapiť, ako ďaleko to plavovláska v súťaži dotiahne a čo predvedie nabudúce. Nielen čo sa tanca týka, ale aj sexi kostýmu...

VIDEO: Polonahá Němcová v tanečnej šou!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu