Nedeľa26. máj 2024, meniny má Dušan, zajtra Iveta

Krásna supermodelka Němcová: Zahviezdi v USA v Let´s Dance!

Petra Němcová Zobraziť galériu (12)
Petra Němcová (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Boxerský šampión, profesionálny zápasník, herečka Kirstie Alley alebo aj česká supermodelka Petra Němcová. Títo všetci budú medzi celebritami, ktoré vstúpia v Spojených štátoch do novej série televíznej tanečnej súťaže Dancing With the Stars (slovenská obdoba súťaže Let´s Dance).

Dvanásť celebrít bude súťažiť v relácii, ktorá sa v posledných rokoch stala druhou najsledovanejšou televíznou šou v USA. Hneď po American Idol (americká obdoba relácie SuperStar).

Vedľa Petry Němcovej a Kirstie Alley, ktorá hrala v televíznom sitcome Na zdravie, sa do súťaže zapoja aj moderátorka Wendy Williams, herečka Chelsea Kane a tiež Kendra Wilkinson, bývalá priateľka zakladateľa pánskeho časopisu Playboy Hugha Hefnera.

Medzi mužmi v tanečnej šou, ktorú bude vysielať televízia ABC od 21. marca, bude bývalý profesionálny zápasník Chris Jericho, futbalista Hines Ward, spevák Romeo a taktiež Ralph Macchio, ktorý si získal slávu ako detský herec v pôvodnom filme The Karate Kid. Hviezdy šoubiznisu dostanú do páru profesionálneho tanečníka alebo tanečnicu. Program sa bude vysielať každý týždeň až do mája.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu