Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Nenalíčená Němcová v Let´s Dance: Z tohto vyrábajú topmodelku!

Petra Němcová s mejkapom a bez neho. Zobraziť galériu (6)
Petra Němcová s mejkapom a bez neho.

LOS ANGELES – Z tuctovky kráska! Petra Němcová (31) už má za sebou prvé súťažné kolo v tanečnej šou Dancing with the Stars. Divákov topmodelka očarila tanečným výkonom, aj dokonalou vizážou. No pri pohľade na jej nenalíčenú tvár pred súťažou by ste nepovedali, že ide o tú istú ženu.

Žiadne hviezdne maniere! Svetová topmodelka Petra Němcová si nepotrpí na to, aby bola za každých okolností dokonalá. Potvrdila to aj pred prvým súťažným kolom americkej tanečnej šou Dancing with the Stars, ktorá je obdobou slovenského Let´s Dance. Počas príprav sa Petra zvečnila nenalíčená a fotografiu zavesila na svoju fanúšikovskú stránku.

Rodáčka z Čiech si zrejme podobne ako väčšina žien uvedomuje zázraky, ktoré dokážu vytvoriť šikovné ruky maskérov a kaderníkov. Tým sa v pondelok večer pred priamym prenosom tanečnej šou podarilo z nenápadnej Petry vytvoriť zmyselnú tanečnicu.

Němcová pociťuje určité zmeny aj vďaka svojmu tanečnému partnerovi. Meno charizmatického Dimitrya Chaplina je u Petry často skloňované. „Ďakujem mu za to, že sa zo slona vyčaroval motýľa,“ nešetrila chválami na jeho adresu. Po pondelkovom výkone dostáva poklony aj samotná brunetka. Odborníci na tanec ju hodnotia veľmi pozitívne. Nechajme sa prekvapiť, ako dlho sa v šou udrží...

Ako hodnotí topmodelku porota?

VIDEO: Vystúpenie Petry Němcovej a jej tanečného partnera.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu