Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Obdarená Larissa: Paraguayská kráľovná ženských pŕs je späť!

Larissa Riquelme Zobraziť galériu (4)
Larissa Riquelme

ARGENTÍNA – Jej veľké pevné prsia opäť kraľujú titulke! Na modelku Larissu Riquelme (26) je ťažké zabudnúť. Pikantný zadoček, útly pás a najmä dokonalé prsia ju totiž doslova predurčili na to, aby sa stala modlou mnohých mužov. Presvedčte sa sami!

Stála by za hriech! Larissa svojimi vnadami získala pre Paraguaj počas majstrovstiev sveta vo futbale azda viac fanúšikov ako samotní hráči - a dnes je späť v plnej nádhere. Čitateľom argentínskeho magazínu Hombre ponúka poriadne vzrušujúci pohľad. Ukázala nielen svoje pevné prsia, ale aj čosi viac!

Hoci na niektorých fotografiách skryla Larissa svoje intímne časti pod miniatúrne tango nohavičky, na iných sa ukázala úplne „naostro“. Poctivosť si chránila len svojou rukou – výsledný efekt bol však ešte provokatívnejší, ako keby sa modelka predviedla v celej svojej nahote.

Tmavovlasá krásavica v sebe nezaprie hispánsky temperament. Na vlastné oči sa o tom mohli presvedčiť aj návštevníci karnevalu v Rio de Janeiro, kde Larissa s nasadením nedávno vykrúcala svoju sexi riťku. V tomto meste sa jej tak určite páčilo viac ako pred rokom, keď ju v ňom nemilosrdne okradli. „Som v poriadku, ďakujem vám za podporu,“ napísala vtedy na Twitteri. Ako je však vidieť, ani nepríjemný zážitok ju od opätovnej návštevy neodradil. A tú si obdarená kráska zrejme užila oveľa viac!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu