Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Elizabeth Taylor za mlada: Prsia jej takmer vypadávali z plaviek!

Elizabeth Taylor bez ostychu vystavovala svoje božské krivky Zobraziť galériu (9)
Elizabeth Taylor bez ostychu vystavovala svoje božské krivky

LOS ANGELES – Vedela, ako zvádzať! O tom, že zosnulá Elizabeth Taylor (79) patrila k dámam s podmanivou krásou, nesvedčí len úctyhodná zbierka jej manželstiev. Herecká diva totiž svoj sexepíl predvádzala na každom kroku – jej bohatá nádielka vo výstrihu bola odjakživa neprehliadnuteľná!

Legenda s hriešnym telom! V prípade americkej herečky to však neboli len bujné prsia, osí driek a neopakovateľný pohľad, z ktorého sa mužom podlamovali kolená. Liz v najlepších rokoch totiž presne vedela, ako svoje ženské zbrane použiť. Stačí sa pozrieť na čiernobiely retro záber, na ktorom pózuje v morských vlnách. Svoje vnady v plavkách vystavila v tých časoch pikantným spôsobom – jemne sa predklonila a ramienka si provokatívne posunula nižšie!

Keďže Elizabeth patrila k najvýznamnejším sexymbolom svojej doby, s pribúdajúcimi rokmi sa nevyrovnávala ľahko. Na útrapy staršieho veku sa zavše posťažovala kamarátke Debbie, s ktorou sa priatelila od svojich sedemnástich rokov. A v rozhovoroch s ňou si servítku pred ústa rozhodne nedávala!

„Starnutie je naozaj nahov*o, je to strašne ťažké,“ zneli útržky z ich početných debát. Kvôli herečkinmu podlomenému zdraviu však Debbie Lizinu smrť považuje za vykúpenie: „Boh jej žehnaj, je na lepšom mieste. Som šťastná, že viac netrpí, mala príšerné bolesti. Toto bola milosť v prezlečení, teraz je v nebi.“





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu