Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tehotná Kirschner sa zaobľuje: Rastie jej nielen bruško, ale aj prsia!

Speváčka Jana Kirschner. Zobraziť galériu (3)
Speváčka Jana Kirschner.

BRATISLAVA – Neutajila by to! Speváčka a zároveň budúca mamička Jana Kirschner (31) nesmela chýbať na stredajšom udeľovaní hudobných cien. Od vystupovania ju neodradil ani fakt, že je zhruba v druhom mesiaci tehotenstva. Prítomných hostí však oveľa viac ako bruško prekvapili speváčkine zväčšené prsia!

Celá žiarila! Aj keď si Jana neodniesla z Musiq 1 awards žiadne ocenenie, úsmev na jej tvári počas večera nezmizol. Pri pohľade na ňu bolo zrejmé, že jej tehotenstvo skutočne prospieva. Okrem črtajúceho sa bruška predviedla bujný dekolt naprataný v krátkych šatách, čo pôsobilo nesmierne žensky.

Kirschner však nezaujala len tehotenskými tvarmi, ale aj svojím vystúpením. Popri spievaní si na pódiu aj zahopsala. Mnohí diváci nechápali, kde sa tá energia v Jane berie. Ak by si však náhodou niekto myslel, že budúca mamička do rána žúrovala, mýlil by sa. Speváčka sa totiž po skončení vystúpenia slušne zvítala s niektorými známymi a potom sa z preplneného a zafajčeného prostredia nenápadne vytratila.

Ak chcete vedieť, ako to počas odovzdávanie cien a následnej párty vyzeralo, pozrite si fotografie v našej GALÉRII.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu