Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tehotná Kirschner šokuje: Takto vyvádzala v siedmom mesiaci!

Jana Kirschner počas vystúpenia. Na pódiu sa poriadne rozohnila. Zobraziť galériu (10)
Jana Kirschner počas vystúpenia. Na pódiu sa poriadne rozohnila. (Zdroj: isifa)

BRATISLAVA – To bol výkon! Hoci má speváčka Jana Kirschner (32) rodiť už začiatkom marca, počas odovzdávania cien Krištáľového krídla sa správala tak, ako by ani vôbec nebola tehotná. Na pódiu totiž predviedla vystúpenie, ktoré vyrazilo mnohým divákom dych.

Jana Kirschner prijala pozvanie od Slovenskej televízie, aby zaspievala na odovzdávaní ocenení Krištáľové krídlo. Vraj išlo o jej posledné verejné vystúpenie pred odchodom na materskú dovolenku. A tak si to poriadne užila. Na pódiu sa odviazala pri pesničke s názvom Na čiernom koni. Tanečné kreácie, ktoré počas skladby predviedla s tehotenským bruškom, zaskočili mnohých divákov prítomných v publiku.

Zvláštne pocity z Janinho vystúpenia umocňovali aj čierne šaty, ktoré si na túto príležitosť obliekla. Zaujímavé boli nielen tým, že jeden rukáv mali krátky a druhý dlhý, ale aj tým, že zvýrazňovali každý záhyb jej tela. Vďaka tesnému strihu speváčka ponúkla detailný pohľad na zaoblené bruško a zväčšujúce sa prsia.

Preberanie sošiek

Ceny Krištáľového krídla sa odovzdávali už po štrnásty krát. Ocenenie si v nedeľu večer v Slovenskom národnom divadle prebralo desať významných osobností hospodárstva, umenia a športu. Ceny za celoživotné dielo si odniesli zakladateľ Radošinského naivného divadla Stanislav Štepka a publicista František Kele. Medzi ďalšími ocenenými boli futbalista Róbert Vittek, generálny riaditeľ spoločnosti Orange Slovensko Pavol Lančarič a tiež spisovateľ, dramaturg, textár a cestovateľ Boris Filan.

 

Tehotná Kirschner šokuje: Takto
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: TASR)
 
Tehotná Kirschner šokuje: Takto
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: TASR)
 
Tehotná Kirschner šokuje: Takto
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: isifa)



VIDEO: Vystúpenie Jany Kirschner.



kristalove_kridlo_STV


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu