Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Bartošovej nový začiatok: Pre fanúšikov poodhalila prsia!

Iveta Bartošová - na tento výstrih láka fanúšikov. Zobraziť galériu (3)
Iveta Bartošová - na tento výstrih láka fanúšikov.

PRAHA – Opäť odznova! Iveta Bartošová má nového manažéra. Spolu so zmenou na tejto pozícii prichádza speváčkin nový začiatok. Ten najaktuálnejší sa ohlásil novou internetovou stránkou. Blondínka na jej úvodnej fotografii pózuje s poodhaleným dekoltom.

Jeden manažér za druhým! Iveta Bartošová za svoju kariéru vystriedala na tomto poste minimálne trinásť ľudí. Toho najnovšieho „zdedila“ po zosnulom Petrovi Mukovi.

Richard Dušák má zatiaľ na konte dva prešľapy. Iveta totiž ani pod jeho vedením neprekypuje zodpovednosťou. Vykašľala sa na charitatívnu akciu na Slovensku aj v Čechách. Tá druhá, na podporu hluchonemých, dokonca stále visí v sekcii Aktuality na novej internetovej stránke speváčky.

Aspoň vznik webu môžeme novému manažérovi pripísať k dobru. V novembri 2010 Iveta nemala na zaplatenie svojho portálu, a tak jej stránka prestala fungovať. Teraz jej Dušák zriadil novú, ktorá sa nachádza na ivetabartosova.org. 

Speváčka vás na nej privíta naozaj zaujímavo. Hneď po zadaní internetovej adresy totiž „vyskočí“ blondínka oblečená v štýle kabaretu. Klobúčik na hlave, palička v ruke... Ale hlavne sako s obrovským výstrihom. A hoci záberov nafotila Iveta hneď niekoľko, čestné miesto si vyslúžil ten, na ktorom vidieť časť jej prsníka. Aj to má byť zrejme spôsob, ako si udržať fanúšikov...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu