Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Labilná Bartošová na Slovensku: V pazúroch sekty?!

Iveta Bartošová a Peter Mihálik. Zobraziť galériu (4)
Iveta Bartošová a Peter Mihálik.

TERCHOVÁ – Počas uplynulého týždňa sa po boku Ivety Bartošovej (44) začal objavovať neznámy muž. Speváčka fámy o novom mileneckom pomere vyvrátila, Petra Mihálika (40) označila za svojho kamaráta. Dozvedeli sme sa však, že pred slovenským priateľom by sa mala mať zrejme na pozore!

Doplatí na svoju naivitu?! Nie je žiadnym tajomstvom, že speváčka Iveta Bartošová má nálepku problémovej a labilnej osoby. Navyše, ľudia, ktorými sa v poslednej dobe obklopuje, jej príliš nepomáhajú. Práve naopak. Podľa našich informácií to ani najnovšie nevyzerá ružovo. A to v prípade Petra Mihálika a jeho manželky, ktorí sa o krehkú blondínku starajú. Manželia majú údajne v pláne zatiahnuť Ivetu do sekty!

„Bartošovej priateľ a jeho manželka sú Jehovisti. O Ivetu sa tak pekne starajú preto, lebo ju chcú priviesť do svojho spoločenstva,“ prezradil jeden zo susedov manželov Mikálikovcov. Tí žijú v malej obci neďaleko Piešťan. Ich príslušnosť k náboženskému spoločenstvu Svedkov Jehovových je medzi tamojšími obyvateľmi témou, ktorá je takpovediac verejným tajomstvom. „Nerobia to z vypočítavosti alebo preto, aby jej ublížili. Ich zmýšľanie je jednoducho niekde inde,“ dodáva sused.

„Nechajte nás na pokoji. Nič k tomu nepoviem,“ rozčúlil sa Mihálik, keď ho český denník Aha! s touto témou oslovili. Otázky týkajúce sa spoločenstva mu očividne neboli veľmi príjemné. Chceli sme preto poskytnúť priestor aj samotnej Bartošovej, aby sa na adresu vzťahu k spomínanej manželskej dvojici vyjadrila. Avšak na naše telefonáty ani esemes správy nereagovala.

O spomínanom spoločenstve je známe, že jeho stúpenci musia dodržiavať stanovené obmedzenia. Okrem toho, že neoslavujú typické sviatky, nesmú taktiež podstúpiť transfúziu krvi. Vyznačujú sa aj prehnanou misijnou činnosťou a vo všeobecnosti ich ľudia zaraďujú medzi sekty. Zo spoločenstva Svedkov Jehovových totiž nie je ľahké vystúpiť. „Hoci sa tým, čo by tak chceli urobiť nikto fyzicky nevyhráža, držaní sú v nej omnoho pevnejším putom - psychickým strachom,“ uviedla v jednej z internetových diskusií bývalá stúpenkyňa náboženského spoločenstva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu