Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Peštová (40): Stále má čo ukázať... Habera, stráž si ju!

Daniela Peštová vytŕčala z radu. Zobraziť galériu (5)
Daniela Peštová vytŕčala z radu.

PRAHA – Vek nerieši! Topmodelka Daniela Peštová (40) v októbri oslávila okrúhle narodeniny. Napriek tomu je stále sexi a má sa čím pochváliť. Svoje pôvaby podčiarkla aj nedávno - na charitatívnej prehliadke v Čechách. Obliekla si totiž top s vyzývavým výstrihom. Osobne na ňu preto dohliadal manžel Pavol Habera (48).

Vynikla! V Prahe sa v stredu konala charitatívna prehliadka pod záštitou modelky Terezy Maxovej. Okrem nej sa na móle objavila aj Pavlína Němcová a Daniela Peštová. Hoci všetky tri ženy sú bez debaty nádherné, partnerka Paľa Haberu pútala pozornosť najviac.

Po prehliadke totiž nasledovalo fotenie v civilnom oblečení. A kým Tereza s Pavlínou zvolili šaty až ku krku, Daniela mala blúzku s poriadne hlbokým výstrihom. Ten poodhalil čiernu podprsenku, aj obrysy modelkiných predností.

Keby sa Peštová rozhodla tieto „nebezpečné“ ženské zbrane využiť, poplietla by určite hlavu nejednému mužovi. A tak by mal byť jej partner Paľo Habera aj po deviatich rokoch spoločného života radšej v strehu!

Viac o charitatívnej módnej prehliadke čítajte TU.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu