Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Pribratá Monica Bellucci: Z jej veľkých pŕs je hotový aj De Niro!

Monica Bellucci a Robert De Niro Zobraziť galériu (9)
Monica Bellucci a Robert De Niro

SAN REMO – Jej prsia sú ešte plnšie ako kedysi! Herečka Monica Bellucci (46) je preslávená nielen svojím talentom, ale aj plnými krivkami. V poslednom čase sa zaoblila ešte viac – a kilá navyše sa prejavili aj na jej dekolte. Neodolal mu ani sám Robert De Niro!

Ukázala, čo má nové! Monica nikdy nepatrila medzi ženy, ktoré by mali problém ukázať svoje vnady a fanúšikov nesklamala ani na festivale v San Reme. Na pódium prišla v čiernych saténových šatách s prekliato veľkým výstrihom – a musela si veru dávať poriadny pozor, aby jej prsia z neho nevypadli!

Vedľa krásnej Talianky sa usadila americká herecká legenda, Robert De Niro. A hoci ten vo svojom živote videl určite tisícky krásnych žien, kamery a fotoaparáty ho prichytili pri tom, ako si s úľubou pozerá vnady svojej kolegyne. „Nemám rád chudé ženy,“ prezradil obecenstvu. Hoci nejedna žena by sa naňho za tento výrok urazila, brunetka ho prijala ako kompliment. Zaujímavosťou bolo, že večer moderovala talianska partnerka Georga Clooneyho, Elisabetta Canalis.

Herci sa na pódiu nestretli náhodou. Natočili totiž spolu film Manuale d'amore 3. V snímku hrá Robert De Niro rozvedeného amerického profesora histórie Adriana s transplantovaným srdcom. Adrian v Ríme stretne Violu – Monicu Bellucci, do ktorej sa zamiluje. Ako film skončí sa diváci budú môcť dozvedieť už koncom februára, kedy má premiéru. Uvidíme, či sa dostane aj do slovenských kín.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu