Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Oslnivá Monica Bellucci: Starne so cťou ako ozajstná diva!

Monica Bellucci má aj pred blížiacou sa 50-kou čím zaujať. Zobraziť galériu (7)
Monica Bellucci má aj pred blížiacou sa 50-kou čím zaujať. (Zdroj: isifa)

PORTOFINO – Stále na to má! Ak niekto v šoubiznise prijíma pribúdajúce roky s gráciou, rozhodne je to talianska venuša Monica Bellucci (47). Tá totiž patrí k hŕstke dám, ktoré ani v zrelom veku nepodľahli čaru plastickej chirurgie. Herečke síce tiahne na 50, jej prirodzená krása však naďalej vyráža dych!

Havranie vlasy, postava presýpacích hodín a pohľad à la femme fatale. Ak niektorá dáma dostane do vienka práve toľko ženských predností ako Monica Bellucci, starnutie pre ňu nikdy nemusí predstavovať strašiaka. Svoje vie o tom aj módny dom Dolce & Gabbana, ktorý z božskej Talianky urobil tvár svojej najnovšej kampane. V uliciach rybárskeho mestečka Portofino tak bolo tento týždeň poriadne rušno.

Čierna elegancia doplnená červeným rúžom a zmes materiálov od čipky až po niečo, čo pripomína viac-menej zvodnú spodnú bielizeň. Aj s takýmito kúskami si Monica zapózovala na slnkom zaliatej Talianskej riviére. A hoci sa fotenia zúčastnila pôvabná a o 20 rokov mladšia modelka Bianca Balti, glamour v štýle Bellucci sa jej zatieniť nepodarilo.

Monica Bellucci má aj
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: isifa)

Niet najmenších pochýb o tom, že Monica je najväčšou hviezdou práve na domácej pôde. Zahanbiť sa však nikdy nenechá ani pri zahraničných projektoch v rámci Európy či až za veľkou mlákou. Dôkazom je francúzska snímka Un été brûlant (That Summer), v ktorej sa tmavovláska vyzliekla krátko po svojom druhom pôrode. „Hrala som niekoho nebezpečne sexi a zároveň som každé dve hodiny kojila. Bola to zábava,“ zaspomínala si na nakrúcanie. Dôvod, prečo prikývla na Evino rúcho bol pritom umelecky jednoduchý: „Nahota v tomto filme je veľmi poetická, veľmi romantická a veľmi elegantná.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu