Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Zmyselná Monica Bellucci: Zvádza perami či božským dekoltom?

Monica Bellucci Zobraziť galériu (7)
Monica Bellucci (Zdroj: Dolce & Gabbana)

RÍM – Neodolateľná! Aj takéto prívlastky si zvykne vyslúžiť Monica Bellucci (47) po tom, čo sa objaví v akejkoľvek reklamnej kampani. Nie náhodou si ju za svoju tvár zvolilo aj známe dizajnérske duo z jej rodného Talianska. Pri pohľade na túto bohyňu sexepílu totiž oko diváka nevie, kam skôr pozerať.

Jej krása je neopakovateľná a ženskosť priam magická. Na takýchto základoch impérium Dolce & Gabbana postavilo svoju kampaň nového radu kozmetiky. Po úspechu línie dámskej konfekcie s Monicou Bellucci v hlavnej úlohe sa tomu ani nemožno čudovať. Talianska perla si totiž svojím pôvabom okamžite podmaní každého – muži po nej túžia a ženy sa jej snažia podobať do posledného detailu.

Žiarivo červený rúž, o niekoľko odtieňov tmavšie nechty, rozpustená hriva a pohľad, kvôli ktorému by niektorí fanúšikovia boli ochotní zomrieť. S týmito zbraňami Monica na oficiálnych záberoch láka ku kúpe dekoratívnej kozmetiky. Pôvabom pritom pri pózovaní pred objektívom ani trochu nešetrila. Okrem perfektne nalíčenej tváre totiž poodhalila aj svoje okrúhle prednosti.

Monica Bellucci
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Dolce & Gabbana)

Kolekcia rúžov nesúcich meno oslnivej tmavovlásky by sa na pulty predajní mala dostať v mesiaci máj, na predaj však údajne bude len istý obmedzený čas. Aj týmto spôsobom chcú renomovaní návrhári zrejme podčiarknuť výnimočnosť celej spolupráce. Obaja sa totiž netaja tým, že Monica je pre nich zárukou úspechu.

„Milujeme Monicu, za posledných 20 rokov sme s ňou spolupracovali veľakrát. Jej krása je nadčasová,“ nechal sa na herečkinu adresu počuť Domenico Dolce. „Dokonale vyjadruje ženu typu Dolce & Gabbana, je úchvatná – skutočná talianska ikona,“ doplnil pre médiá Stefano Gabbana.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu