Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Odklepnuté: Tieto sexi telá budú reprezentovať SR na Eurosongu!

Twiins Zobraziť galériu (7)
Twiins

BRATISLAVA - Slovenskú republiku bude na pesničkovej súťaži Eurovision Song Contest 2011 reprezentovať duo Twiins, ktoré tvoria dvojičky Veronika Nízlová a Daniela Jančichová. Oproti predchádzajúcim dvom rokom je ich účasť na medzinárodnej súťaži rozdielna v tom, že ich verejnoprávna STV vyslala do Nemecka bez toho, aby boli usporiadané slovenské kolá Eurovízie.

Náhradníčkou dvojičiek bude speváčka a multiinštrumentalistka Mista, ktorá minulý rok skončila v slovenskom finále na druhom mieste - tesne za Kristinou a jej Horehroním. Dnes o tom informoval portál medialne.sk. Twiinsky budú našu krajinu reprezentovať s piesňou I´m Still Alive.

Finále súťaže Eurovision Song Contest 2011 sa uskutoční v prvej polovici mája v nemeckom Düsseldorfe. Toto mesto zvíťazilo v konkurencii Hamburgu, Hannoveru a Berlína. Nemecko dostalo právo usporiadať nasledujúci ročník súťaže po tom, ako vlani v nórskom Osle zvíťazila ich tínedžerská hviezda Lena so skladbou Satellite. Víťazka slovenského národného kola Kristina sa s piesňou Horehronie do finálového kola nedostala.



Kto oblieka sexi duo Twiins?
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu