Pondelok3. jún 2024, meniny má Karolína, Kevin, zajtra Lenka

Prudko štýlový Douglas: Vyzerá lepšie ako pred chorobou!

Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones Zobraziť galériu (10)
Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones

NEW YORK – Pohľad na nich stál za to! Zdá sa, že Michaelovi Douglasovi (66) a jeho manželke Catherine Zeta-Jones (41) vlialo hercovo víťazstvo na rakovinou do žíl nový elán. Na módnu prehliadku prišli skvele nastajlovaní a ťažko povedať, kto z nich vyzeral lepšie!

Victoria s Davidom majú konkurenciu! Hoci Michael Douglas vždy patril medzi elegánov a Catherine medzi krásky prvého stupňa, dnes si na sebe dávajú záležať ešte viac. Na módnej prehliadke návrhára Michaela Korsa doslova oslnili. Herec prišiel v športovo-elegantnom sivom roláku a kabáte a oči mu zakrývali štýlové čierne okuliare, ktoré si nezložil počas celého večera.

Jeho manželka Catherine zase zažiarila v čierno-bielej kombinácii, a tak ako jej manžel, ani ona nepodcenila doplnky. Čierne slnečné okuliare v masívnejšom ráme a čierna listová kabelka boli tými povestnými čerešničkami na torte.

Brunetka sa pred pár dňami rozhovorila aj o svojej  láske k manželovi. „Som šťastná, že som stretla Michaela. Nielen Michaela Douglasa, herca a producenta s dvomi Oscarmi v zásuvke, ale Michaela Douglasa, moju životnú lásku,“ prezradila a priznala aj to, že práve on, a nie ich deti, je to najdôležitejšie v jej živote. „Je to tak, na konci zostanete len vy a váš partner.“
 




Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu