Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Božský párik Douglasovcov: Catherine zažiarila ako oslnivá diva!

Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones si opäť užívajú život smotánky. Zobraziť galériu (8)
Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones si opäť užívajú život smotánky.

LOS ANGELES – Konečne sa obaja usmievajú! Hoci Michael Douglas (67) a Catherine Zeta-Jones (42) ešte pred niekoľkými mesiacmi zápasili so zdravotnými problémami, už opäť patria k šťastným hollywoodskym párikom. Michael si na rakovinu už ani nespomenie. Stačí mu jediný pohľad na jeho očarujúcu polovičku – mohol by na nej oči nechať!

Vrátili sa na výslnie! Zdá sa, že prominentný párik s 25-ročným vekovým rozdielom má najťažšie chvíle definitívne za sebou. Veď osud ich vyskúšal viac než dosť. Najprv sa Michael dlhé mesiace trápil s rakovinou hrdla, vzápätí Catherine trpela ťažkosťami psychického pôvodu. Uplynulé dni sú však dôkazom toho, že dvojica má poriadne tuhý korienok. Manželia ruka v ruke opäť vymetajú spoločenské akcie!

O obdivné pohľady párik nemal núdzu ani uplynulý víkend, kedy zavítal na isté benefičné podujatie. Najväčšiu zásluhu na tom mala predovšetkým Catherine, ktorá charitatívnu udalosť moderovala a patrične sa na ňu pripravila. Po boku svojej zákonnej polovičky hviezdila v bohato zdobenej striebornej róbe s dĺžkou po zem. Náhrdelník pritom vôbec nepotrebovala. Tou najkrajšou ozdobou jej bol pekne tvarovaný dekolt.

Michael Douglas a Catherine
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: isifa)

Počas galavečera sa podarilo vyzbierať úctyhodnú sumu, ktorá presahovala viac než jeden milión dolárov. Radosť z darovaných finančných prostriedkov Catherine rozhodne neskrývala. „Tento rok sa nám podarilo vo väčšej miere podporiť nadácie, ktoré to potrebovali. Pokračuje tak tradícia Hollywoodu, ktorý drží pokope a v ktorom sa staráme jeden o druhého,“ povedala na margo zbierky. A treba uznať, že odolať jej šarmu zrejme vôbec nebolo jednoduché.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu