Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Michael Douglas s manželkou v čipke: Išiel na nej oči nechať!

Michael Douglas s manželkou Catherine Zeta-Jones Zobraziť galériu (6)
Michael Douglas s manželkou Catherine Zeta-Jones (Zdroj: isifa)

NEW YORK – Má po boku výstavný kus! Hoci Michaela Douglasa (67) a Catherine Zeta-Jones (42) delí výrazný vekový rozdiel, v spoločnosti stále pôsobia ako zamilovaný párik. Hollywoodsky veterán má však na prejavy lásky minimálne jeden dobrý dôvod. Takúto krásku po boku mu môžu kolegovia len tíško závidieť.

Krásou a eleganciou vyráža dych! Pred istým časom mačička Catherine Zeta-Jones zápasila s psychickými problémami, ktoré ju donútili vyhľadať pomoc odborníkov. Ako sa však zdá, na toto pochmúrne obdobie si už dnes ani nespomenie. Na tvári jej nechýba úsmev a s postavičkou ako lusk stále dokáže ohúriť množstvo ctiteľov. Tým najväčším z nich, prirodzene, zostáva jej zákonitá polovička.

Ruka v ruke si Douglasovci v predvíkendový večer odskočili na koncert Brucea Springsteena v rámci desiatych narodenín satelitného rádia SiriusXM. Ozdobou podujatia sa stala práve tmavovlasá herečka, ktorá zažiarila v čipkovanom outfite. Krátke tmavomodré šaty totiž odhaľovali jej štíhle a vyšportované nohy. Niet divu, že Michael sa od nej nepohol ani na krok a pohľadom bol na nej prilepený takmer nonstop.

Herec, ktorý si vďaka snímke Wall Street z roku 1987 položil do vitríny vytúženú sošku Oscara, zostane už zrejme so svetom peňazí navždy spätý. Nielenže si rovnakú postavu zahral aj v re-makeu z roku 2010, no najnovšie sa objaví aj v reklamnej kampani FBI proti finančnému zločinu. Na vysvetlenie médiám odkázal: „Ak kontrakt vyzerá byť príliš dobrý na to, aby bol hodnoverný, pravdepodobne taký naozaj je.“ Či však práve jeho tvár pomôže ozdraviť finančný trh, je zatiaľ otázne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu