Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Douglasovci zladení do detailu: Opäť zažiarili ako párik snov!

Michael Douglas s manželkou Catherine Zeta-Jones Zobraziť galériu (6)
Michael Douglas s manželkou Catherine Zeta-Jones (Zdroj: isifa)

NEW YORK – Stále držia pevne spolu! Hoci si manželstvo Catherine Zeta-Jones (42) a Michaela Douglasa (67) prešlo v minulých mesiacoch mnohými skúškami, stále im klape ako hodinky. Pri pohľade na ich čerstvé zábery niet najmenších pochýb, že sú si blízki ako kedysi. Patrili k sebe aj outfitmi!

Vysmiati a ruka v ruke! V takej nálade hollywoodsky pár dorazil v utorok večer na párty producenta Martyho Richardsa. Ten totiž vo veľkom jablku oslavoval okrúhle 80. narodeniny, na ktoré pozval priateľov a známych zo sveta kinematografie. Medzi nimi hviezdili predovšetkým manželia Douglasovci. Tí vzbudzovali patričnú pozornosť už pri príchode – ladili spolu do najmenšieho detailu!

Čierna elegancia s prvkami ohnivej červenej – v takom duchu sa niesol styling oboch amerických hviezd. Catherine totiž zvolila obtiahnuté šaty s dĺžkou tesne nad kolená a kabát v rovnakej farbe. Triumfovala doplnkami v podobe červených lodičiek a odpovedajúcej kabelke do ruky. V tomto smere však nezaostával ani samotný Michael. Napriek tomu, že mu ťahá na 70, k svojej zákonnej polovičke si dopasoval kravatu v podobnom odtieni.

O tom, že Michael ani po prekonanej rakovine hrdla nepatrí do starého železa, nesvedčí len jeho svieži zovňajšok. Medzi smotánkou je stále ako doma, dôkazom čoho sú čestné miesta v budove Rubin Museum of Art, ktoré mu spolu s manželkou na oslave pridelili. Navyše sa už čochvíľa bude znova uchádzať o divácku priazeň na červenom koberci. Na 20. januára je totiž naplánované uvedenie do kín jeho najnovšej snímky s názvom Haywire.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu