Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Panczová po rozchode so Záhradníkom: Zlomené srdce zajedá koláčmi!

Zuzana Panczová Zobraziť galériu (2)
Zuzana Panczová

BRATISLAVA - Stále ho miluje!? Bývalá účastníčka reality šou Dievča za Milión Zuzana Panczová (29) pre topky.sk priznala, že zlomené srdce z rozchodu s Branislavom Záhradníkom (37) nemá ešte zahojené. Ako na neho zabúda?!

Tak skoro sa zrejme nezamiluje! Branislav Záhradník sa zhruba pred dvoma mesiacmi rozhodol ukončiť vzťah s blondínkou Zuzanou Panczovou, s ktorou tvoril pár približne rok. Dôvodom bol politikov nezáujem ženiť sa a mať ďalšie deti.

Topky.sk preto zisťovali, či už rozchod Zuzana predýchala a či náhodou nemá nového priateľa. Vyzerá to však tak, že na expartnera stále nevie zabudnúť. „Momentálne nikoho nemám, nehľadám a vlastne ešte stále v srdci nemám miesto pre nikoho iného,“ vyznala sa nám Panczová, ktorú ukončenie vzťahu evidentne stále trápi. „Viete, nikto nechce byť sám. Keď máte partnera všetko ide ľahšie. Ja nie som ešte pripravená mať nový vzťah, lebo srdiečko nie je ešte vyliečené,“ priznala otvorene.

Panczová nám dokonca prezradila aj to, ako zaháňa smútok.  „Teraz sa na všetko pokúšam zabudnúť najmä návalom práce a vyváraním si jedál a vypekaním koláčov," netajila smutná Zuzana. Hoci tvrdí, že so Záhradníkom sa nerozišli v zlom a občas si aj zavolajú, za nabraté kilogramy sa mu určite nepoďakuje. Hlavne, keď si bude hľadať nového partnera, čo má aj v úmysle.

„Sama ostať určite nechcem. Však nikto nechce byť sám. Časom by som aj ja chcela partnera. A aký by mal byť? No predovšetkým musí medzi nami preskočiť iskra a mal by byť tolerantný. Ja som dosť tvrdohlavá a žiarlivá, tak preto," prezradila blondínka ďalšie svoje nedostatky. Asi by sme jej mali poriadne silno držať palce, aby sa jej podarilo nájsť si vhodného partnera.  

Aké predstavy o svadbe majú Kalisová a Balúchová?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu