Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Rozchod Záhradníka a Panczovej: Pre toto jej dal Braňo kopačky!

Branislav Záhradník a Zuzana Panczová sa rozišli. Zobraziť galériu (3)
Branislav Záhradník a Zuzana Panczová sa rozišli.

BRANISLAVA – Skončili spolu! Ako sme vás včera na topkách informovali, Zuzana Panczová (29) a bývalý šéf Dopravného podniku Bratislava Branislav Záhradník (37) už netvoria pár. Čo stálo za krachom ich ročného vzťahu?

Hoci ešte pred mesiacom vyzerali byť milenci Zuzana Panczová a Branislav Záhradník šťastní, nebolo tomu zrejme tak. Dvojica v tom období už prežívala krízu, ktorej vyvrcholením bol krach vzájomného vzťahu. Zuzana nám to predvčerom potvrdila prostredníctvom SMS správy. „Žiaľ, je to tak. Každý sme mali vo vzťahu iné priority,“ napísala.

Topky.sk dali priestor na vyjadrenie aj plavovláskinmu expartnerovi Braňovi Záhradníkovi. „So Zuzkou som sa rozišiel. Keďže chcem, aby sme si naďalej zachovali priateľský vzťah, nechcem podrobne hovoriť o dôvodoch rozchodu,“ tvrdil. Priznal však, že Zuzana mala pravdu v tom, že dôvodom boli rozdielne priority. „Okrem mojej vysokej pracovnej zaneprázdnenosti išlo tiež o to, že momentálne neplánujem vstupovať do manželstva,“ prezradil najzásadnejší dôvod, kvôli ktorému ich láska stroskotala. Skrátka, nechcel sa viazať a mať ďalšie deti. Záhradník je totiž rozvedený, má syna Michala a dcéru Veroniku.

To, že sa mu vzťah rozpadol, však ľutuje. „Mrzí ma to, lebo inak sme si rozumeli. Ale musel som urobiť tento bolestivý, no zato zodpovedný krok, aby si mohla Zuzana nájsť partnera, s ktorým si rodinu založí,“ uzavrel tému rozchodu Záhradník.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu