Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Záhradník už za Panczovou nesmúti: Zbalil tohto zajačika!

Braňo za Zuzanou nesmúti, trávi čas v spoločnosti študentky Martiny. Zobraziť galériu (7)
Braňo za Zuzanou nesmúti, trávi čas v spoločnosti študentky Martiny.

MODRA – Našiel si náhradu! Hoci od rozchodu Branislava Záhradníka (37) a Zuzany Panczovej (28) neprešiel ešte ani mesiac, politik už má za plavovlásku náhradu. Po jeho boku sa totiž objavuje nová žena. Zistili sme, že podnikateľ trávi čas v spoločnosti dvadsaťjedenročnej študentky Martiny z východného Slovenska.

Vyzerá to tak, že Branislav Záhradník nevie byť sám. Len pred pár dňami sa zhruba po ročnom vzťahu rozišiel s "miliónovým dievčaťom" Zuzanou Panczovou, a už trávi čas s inou. Na sobotňajšiu módnu prehliadku totiž prišiel v spoločnosti inej slečny. Dvojica si počas večera neustále hrkútala. Podľa našich zistení ide o vysokoškoláčku Martinu Murinovú, pochádzajúca zo Strážskeho. V hlavnom meste študuje a privyrába si ako hosteska na rôznych spoločenských akciách.  

Keď sme Záhradníka oslovili, tvrdil, že s Martinou sú len kamaráti. „Netreba za tým hľadať nič viac,“ poznamenal, pričom dodal, že sa poznajú zhruba mesiac. Vyzerá to však tak, že ich vzťah nezostane len priateľský. Po sobotňajšej prehliadke totiž strávili spolu aj nedeľu. „Boli sme na Donovaloch,“ priznal politik. Nevylúčil tiež, že že by si vedel s Martinou predstaviť partnerský vzťah: „To by som však nechal na budúcnosť.“ V súvislosti s rodiacou sa láskou treba tiež podotknúť, že aj v prípade spomínanej Zuzany Panczovej to bolo zo začiatku o tom, že Braňo popieral všetko, čo by presahovalo rámec kamarátstva.

Ako to na prehliadke vyzeralo?  Pozrite si našu

Záhradník už za Panczovou
Zobraziť galériu (7)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu