Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Kontroverzná Hanychová: Tehotná po prvom sexe... Otec takmer neznámy!

Agáta Hanychová po mesiaci zapierania potvrdila svoje tehotenstvo. Zobraziť galériu (5)
Agáta Hanychová po mesiaci zapierania potvrdila svoje tehotenstvo.

PRAHA – Dožúrovala?! Česká sexica Agáta Hanychová (25) potvrdila svoje tehotenstvo, ktoré už nejakú dobu zapierala. Zaujímavejšie však je, že jej požehnaný stav trvá rovnako dlho, ako jej vzťah s Miroslavom Dopitom (28). Sama modelka prezradila, že sa ešte príliš nepoznajú. Denník Aha! ale priniesol ešte viac jej šokujúcich vyjadrení na túto tému!

Priznanie vo veľkom štýle! Začiatkom januára český denník Aha! priniesol informáciu, že párty girl Agáta Hanychová je tehotná. Dcéra herečky Veroniky Žilkovej však svoj požehnaný stav vytrvalo zapierala. Teraz sa však dala denníku nafotiť polonahá a s ultrazvukovou snímkou v ruke.

Modelka poskytla aj obsiahly rozhovor, ktorý sa nedá označiť inak, ako šokujúci. „Vôbec sa mi to teraz nehodí, lebo som tvárou kofeínových žuvačiek a tie tehotné nesmú,“ povedala na rovinu o svojom neplánovanom tehotenstve.

Dokonca priznala, že ešte neprestala ani s cigaretami. „Fajčila som dlho, bude ťažké prestať,“ povedala pokojne. Oveľa viac ju rozhádzalo, že už nabrala jedno kilo. „To je pre mňa to najhoršie, to priberanie,“ priznala zhrozene.

Ukončenie tehotenstva však odmietla – vraj kvôli silnej viere. Pritom jej však neprekáža, že dieťa sa narodí ako nemanželské. „Otcom je Miroslav Dopita. My sa ešte veľmi nepoznáme, takže svadba neprichádza do úvahy,“ tvrdí nekompromisne tmavovláska.

Tá ešte 7. októbra 2010 poskytla médiám fotografie z dovolenky s Janom Brabcom a tvrdila, že sa nerozišli. O necelý týždeň neskôr potvrdila, že už spolu nie sú. S hráčom amerického futbalu Dopitom sa dala dokopy krátko na to. Teraz sú spolu tri mesiace. A presne ten istý časový údaj poskytla Agáta aj na otázku, ako dlho je v druhom stave.

Vyzerá to tak, že Hanychová dokázala tromfnúť rýchlym otehotnením aj moderátorku Anetu Pariškovú, ktorá s Markom Sedlmairom počala dieťa asi po mesiaci známosti. A Češka si zrejme pripíše aj ďalší rekord. „Kšefty mám dohovorené na termín štrnásť dní pred pôrodom a štrnásť dní po ňom chcem už zase pracovať,“ maľuje si budúcnosť modelka.

Jej dieťa by sa malo narodiť koncom augusta. Len dúfajme, že pri svojej rýchlosti ho Hanychová už v septembri nezapíše do školy.

 

Čo okrem pôrodu plánuje Hanychová v tomto roku?

Agáta sa vydávať zatiaľ nechce. Ako sú na tom iné známe krásky? Čítajte TU.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu