Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Hanychová to prehnala: V megavýstrihu ukázala VŠETKO!

Agáte Hanychovej bolo vidieť celý prsník. Mašlíková nehodu zachraňovala. Zobraziť galériu (7)
Agáte Hanychovej bolo vidieť celý prsník. Mašlíková nehodu zachraňovala.

PRAHA – Kontroverzná česká modelka Agáta Hanychová (25) sa očividne nevie nabažiť pozornosti médií. Svoje vnady pretŕča na verejnosti už so železnou pravidelnosťou. Nedávno to však už naozaj prehnala a vyrobila si poriadny trapas!

Na otvorení istého pražského salónu krásy sa zišli viaceré známe tváre českého šoubiznisu. Medzi nimi nechýbala ani Agáta Hanychová. Tá pri výbere oblečenia stavila na odvážny čierny overal, ktorý odhaľoval jej krivky. Ako sa počas večera ukázalo, tento outfit nebol práve najlepšou voľbou.

Keď sa sexi brunetka zvítala s modelkou Hanou Mašlíkovou, voľný materiál overalu sa postaral o to, že Agáte z neho vykukol celý prsník. Situáciu sa snažila zachrániť Hana, ktorá jej v momente výstrih napravovala. „Preboha, okamžite prestaňte fotiť,“ okríkla prítomných fotografov.

Napokon vysvitlo, že blondínkin stres z pikantných záberov bol úplne zbytočný. Agáta sa totiž rozhodla, že si vyskúša jednu z procedúr, ktoré salón ponúka. V momente zo seba zhodila overal a pred očami zvedavcov sa ocitla takmer nahá. Jej telo zahaľovali už len nohavičky. Nuž, Agáta s hanblivosťou očividne nemá žiadny problém.

Video rozhovor s Agátou Hanychovou exkluzívne TU!

Hanychová to prehnala: V
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: isifa)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu