Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Sexica Hanychová: Výstrih po pupok... vnady jej zakrývala mama!

Agátin hlboký výstrih naprávala jej mama Veronika Žilková. Zobraziť galériu (5)
Agátin hlboký výstrih naprávala jej mama Veronika Žilková.

PRAHA – Ísť s mamou na párty?! O tom, že to nie je najlepší nápad, sa presvedčila aj Agáta Hanychová (25). Na večierok si totiž obliekla blúzku a sako s dosť odvážnym výstrihom. Na jej mamu Veroniku Žilkovú (47) to bolo až príliš sexi a tak jej začala outfit pred všetkými naprávať.

Agáte Hanychovej vraj nedávno neznámy zlodej ukradol všetko oblečenie. Do spoločnosti však nahá nechodí, takže musela povymetať niekoľko butikov. Samozrejme, v jej košíku skončili kúsky s tými najväčšími výstrihmi.

S jedným takým, takmer až po pupok, dorazila aj na večierok speváčky Moniky Absolonovej. Hoci pri Agáte sme na to zvyknutí, jej mama má už toho asi dosť. A tak sa pred fotografovaním rozhodla svojej dcére výstrih upraviť do decentnejšej podoby.

A hoci sa Veronika Žilková snažila, ako mohla, predsa len sa jej to pri pózovaní nepozdávalo a opäť zasiahla. Výsledok? Namiesto poodhalených Agátiných predností majú fotografi rovnako pikantný úlovok. Žilkovej ruka na Hanychovej prsiach ich možno potešila ešte viac, než záber samotných vnád. Veď tie už modelka ukázala toľkokrát...

Viac sa o Agáte Hanychovej dozviete v exluzívnom rozhovore TU



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu