Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Šesťdesiatnička Helen Mirren bodovala: Dokonalá vizáž a osí driek!

Helen Mirren sa aj tesne pred sedemdesiatkou udržiava v skvelej forme. Zobraziť galériu (13)
Helen Mirren sa aj tesne pred sedemdesiatkou udržiava v skvelej forme. (Zdroj: isifa)

BERLÍN – Ako to len robí? Hoci herečke Helen Mirren v kolónke vek svietia už dve šestky, jej zovňajšok o tomto údaji vôbec nesvedčí. Oscarová hviezda sa totiž na staré kolená stáva miláčikom šoubiznisu – pomáha, udáva módne trendy a vyzerá pri tom absolútne úchvatne. Jej prirodzená sviežosť zakaždým vyráža dych!

Opäť v centre pozornosti! Na to, aby žena priťahovala objektívy fotografov, nemusí mať okolo tridsiatky a silikónové vnady veľkosti XXL. Jasným dôkazom je práve táto britská dáma, ktorá aj pred sedemdesiatkou zamestnáva svoje okolie na maximum. To, s akou gráciou sa vyrovnáva s pribúdajúcimi rokmi, sa veru často nevidí!

Mladistvým zovňajškom a závideniahodnou figúrou sa Helen Mirren blysla na víkendovom podujatí nadácie Srdce pre deti. Ako už prezrádza samotný názov, išlo o benefičný galavečer. A na ten sa hollywoodska hviezda už opäť vystrojila ako pravá dáma. Svoju postavu nechala vyniknúť v slivkovej saténovej róbe, pričom reakcie na seba nenechali dlho čakať. Bez kolagénových pier či botoxového čela ohúrila Nemcov už na prvý pohľad. A jej pás do dvoch dlaní bol len ďalším bonusom!

Zaujímavosťou je, že Helen aj napriek vyššiemu veku doslova valcuje rebríčky žien s naj krivkami planéty. Za všetko môže predovšetkým záber spred troch rokov, na ktorom pózuje v červených bikinách. No aj keď herečka na ňom pôsobí fantasticky, ona sama tento záber, paradoxne, nenávidí: „Dielo toho prekliateho fotografa je lož, pretože ja tak vlastne nevyzerám. Viem, že ma to bude navždy prenasledovať, budem sa to snažiť neúspešne pochovať,“ zdôverila sa v jednom z rozhovorov. Milióny obdivovateľov však na jej prirodzené starnutie majú už celkom iný názor. A to plným právom!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu