Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Helen Mirren pred 70-kou: Vytasila bujné vnady ako za mlada!

Oscarová Helen Mirren ohúrila poodhaleným dekoltom. Zobraziť galériu (8)
Oscarová Helen Mirren ohúrila poodhaleným dekoltom. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Odvaha jej nechýba! To, že sa Helen Mirren (66) nebojí odvážnych scén ani vo vyššom veku, je všeobecne známy fakt. Zdá sa však, že odhaliť kus kože sa neostýcha ani na červenom koberci. Cez víkend ohúrila masívnym dekoltom – kypré vnady predvádzala ako na výstave.

Uchvátila všetkých! Hoci Helen Mirren medzi smotánkou zakaždým zažiari ako nestarnúca siréna, na odovzdávaní cien Directors Guild of America pridala nemalý bonus. Do sedemdesiatky jej síce chýbajú len 4 roky, zovňajškom však zatienila o generácie mladšie kolegyne. Jej odvážny výstrih bol totiž jasným dôkazom, že žena s plynutím času na sexepíle a grácii strácať rozhodne nemusí.

Národný poklad! Aj takýmito prívlastkami britské médiá počastovali domácu herečku, ktorá počas sobotňajšej noci bodovala za veľkou mlákou. V zlatej róbe totiž predviedla dych berúci dekolt, za aký by sa nemusela hanbiť ani pred desaťročiami. Manžel a režisér Taylor Hackford, ktorého Helen sprevádzala, tak mal byť na čo pyšný.

Helen Mirren
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)


Napriek tomu, že britská diva sa môže aj na staré kolená pochváliť pevným poprsím, materstvu zaň nevďačí. Nikdy v živote totiž neotehotnela a materinský inštinkt v sebe neprebudila. „Niežeby som nemala rada deti, sú zábavné a milujem ich. Nikdy som však vlastné nechcela, hoci som sa v istom momente snažila. Pomyslela som si, že možno by som mala. Ale nikdy som samu seba o tom nepresvedčila,“ vysvetlila v nedávnom rozhovore. Momentálne sa preto neteší ani z vlastných vnúčat.


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu