Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Zo Suzie Hroncovej je Lady Gaga: Aha, ako sa podobajú!

Lady Gaga a Suzie Hroncová sú si dosť podobné. Zobraziť galériu (9)
Lady Gaga a Suzie Hroncová sú si dosť podobné.

BRATISLAVA – Našli sme jej dvojníčku! Kontroverzná speváčka Lady Gaga (24) mení svoj imidž už so železnou pravidelnosťou. Za extravagantnou blondínkou však nezaostáva ani slovenská interpretka Suzie Hroncová (25), ktorá sa na americkú pop star výrazne ponáša. Veď posúďte sami!

Podobné črty, blonďavá hriva a výrazný rúž na perách! Pri pohľade na speváčku Suzie Hroncovú vám napadne, že jej idolom nemôže byť nik iný ako Lady Gaga. Čo hovorí Suzie na imidž americkej celebrity? Do akej miery sa ňou skutočne nechala inšpirovať?!

„Známi mi už dávnejšie hovorili, že sa na ňu ponášam,“ priznala topkám dcéra hudobníka Braňa Hronca. Tiež nám povedala, že podoba s americkou speváčkou bola výraznejšia v čase, keď ešte nosila dlhé vlasy.

Pre radikálnejšiu zmenu vizáže sa Suzie rozhodla zhruba pred mesiacom. „Už dlhšie som chcela ísť nakrátko, ale nevedela som nabrať odvahu. Keď som bola v Londýne, povedala som si, že buď teraz, alebo nikdy,“ poznamenala.

Napriek tomu, že nad módnym kreáciami Lady Gaga mnohí nechápavo krútia hlavou, Hroncová nemá výhrady. „Uznávam jej štýl, nemám rada, keď je človek monotónny. Každá zmena je takým spestrením života,“ dodala na záver.

Čo si myslíte vy? Sú si speváčky podobné? Zahlasujte v ankete pod článkom. 

Aký štýl má Lady Gaga?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu