Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šialené experimenty Suzie Hroncovej: Z blonďavého čuda nežná kráska!

Takto sa s pribúdajúcimi rokmi menil imidž speváčky Suzie Hroncovej. Zobraziť galériu (16)
Takto sa s pribúdajúcimi rokmi menil imidž speváčky Suzie Hroncovej.

BRATISLAVA – Vydarená premena! Speváčka Suzie Hroncová (27) je v našich končinách majsterkou v zmene imidžu. Dcéra hudobníka Braňa Hronca totiž pomerne často zaskočila verejnosť nezvyčajnými úpravami svojho zovňajšku. V súčasnosti to ale vyzerá tak, že po rokoch experimentovania sa konečne našla. Výrazná blondínka sa totiž zmenila na jemnú a nežne pôsobiacu brunetku.

Dozrela do krásy! Suzie Hroncová si už dlhé roky pestovala imidž peroxidovej blondínky. Súčasťou jej výzoru boli často výstredné a prekombinované módne kreácie. Keď sme však speváčku nedávno stretli v spoločnosti, svojim vzhľadom nás príjemne zaskočila.

Suzie totiž upustila od výraznej blonďavej farby vlasov a najnovšie sa stala brunetkou. Vďaka tomu pôsobí oveľa jemnejšie a prirodzenejšie. K výrazným zmenám došlo aj v speváčkinom šatníku. V súčasnosti totiž uprednostňuje jednoduché a čisté línie.

„Nudila ma celá tá umelina, aj tie vlasy. Už som na to nemala náladu,“ povedala nám na margo svojej premeny Hroncová. Ako tiež dodala, jej okolie reaguje na nový imidž rôzne. „Dievčatá mi hovoria, že sa im takto páčim viac, že je to prirodzenejšie, chlapi chcú späť blondínku. Tá tu momentálne nie je,“ dodala so smiechom.

Suzie tiež poznamenala, že  zmeny výzoru nie sú cielené. „Neberiem to ako experimenty. Vždy vyzerám tak, ako sa cítim. Na ľudí vplýva aj okolie. Mne je jedno, čo sa nosí, nenosí. Ja takto vyjadrujem samú seba,“ priznala brunetka, ktorá nevylučuje, že by sa k pôvodnému imidžu v budúcnosti vrátila.    

Bláznivé experimenty Suzie Hroncovej nájdete v našej GALÉRII.

Suzie Hroncová vyzerá v súčasnosti lepšie než kedykoľvek predtým.
Zobraziť galériu (16)
Suzie Hroncová vyzerá v súčasnosti lepšie než kedykoľvek predtým.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu