Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

To je podoba: Kapitán Sulík, Srdcová kráľovná Anna a ďalší

Títo politici by mohli nahradiť filmové hviezdy Zobraziť galériu (7)
Títo politici by mohli nahradiť filmové hviezdy

BRATISLAVA - Určite si spomínate na fotografiu exministerky práce Tomanovej, na ktorej ju prirovnali k mimozemšťanovi E.T.-mu, alebo bývalého ministra zahraničných vecí Kukana ako Freda Flinstona z animovaného seriálu „Flinstonovci“. Rovnako je na tom i minister dopravy Figeľ s podobnosťou so skostnateným Mr. Burnsom zo „Simpsonovcov“. Tentoraz sme však siahli po nových adeptoch - politikoch, ktorí by pre svoju podobnosť s filmovými hviezdami mohli poslúžiť ako ich vhodná náhrada. Posúďte sami!

To je podoba: Kapitán
Zobraziť galériu (7)
Ako pravý armádny pilot sa v pondelok ukázal minister obrany Ľubomír Galko na leteckej základni Sliač, kde sa informoval o schopnosti vzdušných síl zabezpečovať svoje úlohy. V leteckej uniforme a s helmou v ruke sa minister až nápadne podobal na Toma Cruisa vo filme „Top Gun". Návštevu na základni Galko ukončil letom v lietadle L 39 Albatros.
To je podoba: Kapitán
Zobraziť galériu (7)
Šéf bratislavského samosprávneho kraja Pavol Frešo patrí k robustnejším politikom. Svojou výškou sa šplhá k dvom metrom a jeho charakteristické tmavé kruhy pod očami možno prehliadnuť len ťažko. Vďaka týmto parametrom, kamennej tvári a hlbokému hlasu by si pokojne mohol zahrať sluhu Lurcha v kultovej snímke „Rodina Addamsovcov“.
To je podoba: Kapitán
Zobraziť galériu (7)
Poslankyňa za KDH Jana Žitňanská je v parlamentne nováčik. No skúsenosti s predvádzaním sa pred objektívom fotoaparátu má ešte z tínedžerského veku. Počas skladania sľubu poslanca v parlamente sa predviedla v šatách a s účesom, ktorý pripomínal štýl Charlotte York zo seriálu „Sex v meste". Herečka Kristin Davis má však s fotením nepochybne o čosi viac skúseností.
To je podoba: Kapitán
Zobraziť galériu (7)
Vlnu záujmu pred časom vzbudila fotografia nového bratislavského primátora Milana Ftáčnika, ktorý sa takto tešil z víťazstva v komunálnych voľbách. Možno ani sám netušil, aké gesto použil, no na internete zožal úspech. Ľudia hneď našli podobnosť medzi ním a postavou Borata z rovnomenného filmu „Borat“ nielen vďaka vztýčeným palcom. Napomohli tomu i fúzy, úsmev, oblečenie a okuliare.
To je podoba: Kapitán
Zobraziť galériu (7)
Predseda parlamentu Richard Sulík sa na verejnosti ukazuje bez okuliarov len málokedy. No keď už k tomu príde, zmení sa jeho tvár výrazným spôsobom. Vajíčkový tvar hlavy a plešina namiesto vlasov sa na fotke navyše postarali o to, že nám pripomenul kapitána Picarda zo sci-fi seriálu „Star Trek".
To je podoba: Kapitán
Zobraziť galériu (7)
Bývalá podpredsedníčka SNS Anna Belousovová sa za ostatné roky oblieka a líči čoraz lepšie. Na fotografii však akoby z oka vypadla Srdcovej kráľovnej z filmu „Alica v krajine zázrakov“. Výrazne bledá tvár, modré očné tiene, tenké obočie a pery našpúlené v tvare srdca sú toho jasným dôkazom.


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu