Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Evita odkazuje Flašíkovi: Kvôli tebe sa vyzlečiem!

Evita by sa kvôli Fedorovi vyzliekla. Zobraziť galériu (5)
Evita by sa kvôli Fedorovi vyzliekla.

BRATISLAVA – Išla by donaha! Kandidatúra Fedora Flašíka (53) na post riaditeľa zlúčenej verejnoprávnej televízie a rozhlasu rozpútala búrlivú diskusiu. Táto správa nenechala chladnou ani spisovateľku Evu Evitu Urbaníkovú (34). Dvojnásobná mamička by sa dokonca v prípade jeho úspechu ukázala na obrazovkách nahá!

Ako sme vás už na topkách informovali, Fedor Flašík sa uchádza o post generálneho riaditeľa rozhlasu a televízie. O svojom rozhodnutí informoval aj priateľov na sociálnej sieti, kde sa okamžite nazbierali zaujímavé rakcie. Vo výkone funkcie by Flašíkovi napríklad rada pomohla Evita Urbaníková. A má pikantné nápady!

„Feďo, keď to vyhráte, mohli by sme zaviesť nedeľné chvíľky čítania kníh z môjho vydavateľstva... Pokojne budem čítať aj holá, ak nám to všetkým spraví čísla :-), “ napísala na stenu Flašíkovho profilu spisovateľka. Evitine sľuby samozrejme rozpútali diskusiu, do ktorej sa zapojil aj samotný podnikateľ. A prejavil sa ako skromný muž... Údajne stačí, aby bola „hore bez“.

Viac o voľbe šéfa Rozhlasu a televízie Slovenska nájdete TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu