Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Flašík kričí po Beňovej: Se*em!

Monika Beňová a Fedor Flašík. Zobraziť galériu (4)
Monika Beňová a Fedor Flašík.

BRATISLAVA – Čo sa deje za dverami?! Manželstvo Moniky Beňovej (42) a Fedora Flašíka (52) vyzerá na prvý pohľad idylicky. Už dnes večer sa však na televíznych obrazovkách objavia zábery, ktoré potvrdia, že aj takýto zohratý pár si občas nerozumie.

V špeciálnom silvestrovskom vydaní relácie Smotánka budú odvysielané úsmevne momenty, ktoré sa stali počas uplynulého roka. Vzhľadom na to, že párik Monika Beňová a Fedor Flašík sú už tradične súčasťou relácie o spoločenskom dianí, tentokrát tam tiež nesmú chýbať. Markizácka kamera ich však zachytila v trápnej situácii!

Ako sme sa od nášho zdroja dozvedeli, silvestrovský špeciál zachytáva aj spoločné chvíle europoslankyne a jej manžela na chate v Rakúsku. Popri riešení určitých záležitostí sa Fedor nachádzal na toalete. V momente, keď ho Monika oslovila, zakričal: „Se*em!“ Blondínka však manželovi neporozumela. Jej odpoveď bola viac než úsmevná. „Tak idem priložiť aj ja,“ povedala.

Ak ste zvedaví, čo Beňová počula a ako na jej slová zareagoval Fedor, nenechajte si ujsť dnes večer Smotánku. Navyše, manželia nie sú jediní, komu sa prihodil menší trapas. Keď sme sa však od moderátorky Eriky Judínyovej chceli dozvedieť, či uvidíme aj nejaký úsmevný moment s jej osobou v hlavnej úlohe, nepodarilo sa nám s ňou skontaktovať. Brunetka totiž trávi posledný deň tohto roku v Amerike. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu