Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Flašík šokuje kandidatúrou: Chcem riadiť televíziu a rozhlas!

Fedor Flašík - bude šéfovať RTVS? Zobraziť galériu (4)
Fedor Flašík - bude šéfovať RTVS?

BRATISLAVA – Veľký šéf! Takú prezývku možno bude mať onedlho podnikateľ Fedor Flašík (53). Ako totiž topky.sk zistili, bývalý mediálny mág sa rozhodol kandidovať na post riaditeľa zlúčenej verejnoprávnej televízie a rozhlasu.

Bude mať pod palcom Rozhlas a televíziu Slovenska?! Podľa našich zistení sa Fedor Flašík rozhodol kandidovať na post riaditeľa tejto inštitúcie. „Odovzdal som projekt veľmi razantný. Ani rozhlas, ani televízia sa nedajú vylepšovať. Treba radikálne riešenie. Podľa môjho návrhu by sme sa mohli asi za 20 rokov aspoň priblížiť podobným európskym inštitúciám,“ prezradil nám Flašík.

Zdá sa však, že on samotný si veľké šance na zisk kresla v Mlynskej doline nedáva. „To budú politické dohody,“ povedal na margo procesu výberu generálneho riaditeľa. Či sa jeho predpoklad splní, je zatiaľ vo hviezdach. Práve dnes by mali byť v parlamente pod dohľadom mediálneho výboru odtajnené mená všetkých kandidátov. Kto z nich sa stane šéfom verejnoprávneho zoskupenia, by sme sa mali dozvedieť v najbližších dvoch mesiacoch.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu